Burgemeester René Verhulst opent Landgoed Zonneoord

Het heeft ongeveer 10 jaren geduurd! Jaren van constructief overleg met de gemeente Ede en met de provincie Gelderland. In die jaren hebben we ook onze buren betrokken bij de plannen die we hadden (en zoveel als mogelijk naar hen geluisterd). Er zijn gaandeweg veel besluiten genomen: door de gemeenteraad en door het bestuur van Sunnyhome. Onze architect heeft ontworpen, de bouwers hebben gebouwd en de installateurs geïnstalleerd. En de bouwcommissie... die heeft vele uren overlegd. Uiteindelijk waren er de afgelopen weken tuinlieden en stratenmakers die voor de finishing touch hebben gezorgd.

Waarover dit gaat?

Over Landgoed Zonneoord en alles wat er is gerealiseerd: vier nieuwe paviljoens met kantoorfaciliteiten, een prachtige en verrassende onderdoorgang die onder meer leidt naar een grote ruimte voor bijeenkomsten, een fitnessruimte voor medewerkers, verbeterde parkeerplaatsen en een nieuw aangelegd parklandschap. En dat alles ingepast in en rekening houdend met de prachtige natuur. En over natuur gesproken: de nieuw aangelegde en bewegwijzerde wandelpaden zijn toegankelijk voor wandelaars. Misschien maken zij ook gebruik van het fitnesscircuit dat is aangelegd op het terrein aan de Woutersweg. En als de wandelaar de uitdaging aangaat en doorwandelt naar het voormalige SOMA-terrein, kan de wandeling daar worden voortgezet. Tip: wees er stil, ga er ook eens een tijd zitten. Heel misschien komen de moeflons en andere groot (en klein) wild wel tevoorschijn.

Kortom...

We zijn blij en dankbaar dat het nu ‘af’ is en dat we deze Kennis in Innovatie Campus kunnen inzetten voor organisaties en bedrijven die gezondheid willen verbeteren en daarvoor veranderingen stimuleren.

En dus...

Omdat we ons realiseren dat alles wat er nu is, niet mogelijk was zónder de medewerking van de gemeente, hebben we burgemeester René Verhulst gevraagd of hij een formele ‘nu-is-het-klaar-handeling’ wil verrichten. Hij doet dat op vrijdag 11 september in een corona-proof bijeenkomst die om 15:30 uur begint.