Nieuwe bewoner

Sinds 2001 is het kantoor van de Noaber Foundation gevestigd in een prachtige kantoorvilla in Lunteren. Niettemin verhuist de organisatie naar Landgoed Zonneoord, waar momenteel druk wordt gewerkt aan het gereed maken van Nieuw Zonneoord.

Matthijs Blokhuis, de directeur van Noaber, zegt over de reden voor de verhuizing: "Hoewel Rosmersholm jarenlang uitstekend dienst heeft gedaan, denken we dat onze aanwezigheid op Landgoed Zonneoord veel voordelen biedt. In de eerste plaats zitten we 'dichter' op de activiteiten die we willen organiseren, bijvoorbeeld seminars. Verder kunnen onze relaties door hen daar uit te nodigen gemakkelijker en directer kennis laten maken met de andere, innovatieve, organisaties op het Landgoed. En ten slotte willen we als team ook kunnen voldoen aan het principe practice what you preach. En dus gaan we actief gebruik maken van de 'gezondhoudfaciliteiten' die het Landgoed biedt.

Noaber hoopt zodra ze is verhuisd - als de coronamaatregelen dat toelaten, uiteraard - velen als gast te ontvangen: om kennis te maken en te delen. En om samen te werken aan veranderingen en gezondheid.