Flexwerker aan het woord: Flexplek huren bij Zonneoord

Zonneoord, dat maken we samen! Hoe wordt het flexwerken op deze locatie ervaren? Om die vraag te beantwoorden, geven we graag het woord aan één van onze flexwerkers; Hans ter Brake, van Quli.

Werken en ontmoeten bij Zonneoord

Zonneoord huisvest en faciliteert bedrijven en organisaties die, net als wij, werken aan een natuurlijke en gezondere samenleving. Deze bedrijven en organisaties zijn actief in de zorgsector of ICT, en hechten waarde aan innovatie, samenwerking en vitaliteit. Zulke “verandersdenkenden” verwelkomen we graag! 

Naam Hans ter Brake, directeur Quli
Bedrijf Quli creëert ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg
Aantal medewerkers bij Zonneoord 4
Onderdeel van Zonneoord sinds

2018

 

Z: Hoi Hans! Wat doet Quli precies?

Hans:  Quli staat voor: “Quality of Life”. Wij houden ons bezig met ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg. Hierin richten wij ons niet zozeer tot professionals, maar tot mensen in hun rol als patiënt of cliënt. Dankzij deze focus passen wij goed thuis in Zonneoord.
 

Z: Hoe ben jij met Quli bij Zonneoord terecht gekomen?

Hans: Wij zochten vier jaar geleden een nieuwe locatie voor ons kantoor in Ede. Ik was al bekend met Zonneoord, omdat een van onze aandeelhouders hier zit en omdat ik vroeger heb gewerkt voor VitaValley  ̶  dat ook in Zonneoord is gevestigd. Daarnaast had Zonneoord meerdere voordelen: het is een prachtige locatie met goede voorzieningen én er zijn meerdere bedrijven gevestigd die zich, net zoals wij, bezighouden met ICT voor de gezondheidzorg. Dat is vooral heel leuk, maar natuurlijk ook heel nuttig.
 

Z: Welke van al deze redenen trok jou het meeste aan?

Hans: Bovenal vind ik de locatie heel mooi! Je zit hier prachtig en beschikt over de ideale plek voor de organisatie van ontmoetingen, vergaderingen, sessies voor werkgroepen, diners en events. Het wordt bovendien fantastisch onderhouden, door cliënten van 50/50 (Leger des Heils), en je hebt alle nodige faciliteiten en hulpmiddelen tot je beschikking. 
 
Deze mooie locatie is fijn voor ons als bedrijf, maar ook onze klanten komen hier graag en zijn hier meestal via andere bedrijven al bekend. Het is dan ook vaak een feest van herkenning als we een meeting plannen. Dan hoor je regelmatig: “Oh, Zonneoord! Jaaa, dat ken ik wel!”.
 

Z: Wat maakt werken bij Zonneoord zo “flex”?

Hans: Als Zonneoord-bewoner werk je niet als de standaard flexwerker, maar je geniet wel van flex-voordelen. Quli heeft namelijk een vaste vestiging in Zonneoord, maar maakt wel op flexibele wijze gebruik van het pand en de voorzieningen. Zo lopen boekingen en reserveringen heel gemakkelijk en flexibel.
 

Z: Hoe ervaar je het om bij Zonneoord met andere Verandersdenkenden te werken?

Hans: Dat is vooral heel leuk en zinnig, en dat is ook meteen het belangrijkste – je hoeft hier, wat mij betreft, niet direct nieuwe business uit te halen. Doordat je in hetzelfde werkveld zit en overeenkomstige klanten bedient, kun je gemakkelijk samen iets organiseren, zoals een open dag of een congres. Dit maakt contact leggen en samenwerken heel plezierig, zowel met bedrijven als met verbonden klanten.
 

Z: De mooie locatie is, zoals je beschrijft, een prachtig en kenmerkend plaatje. Maar wat kenmerkt werken bij Zonneoord nog meer?

Hans: Dat is wat mij betreft de informele sfeer, waarbij “gastvrijheid” het kernwoord is. Die gastvrijheid uit zich naar de bedrijven, maar ook zeker naar de bezoekers. En dat werkt heel plezierig en relaxt.
 

Ook werken op Landgoed Zonneoord?

Spreekt het verhaal van Hans jou aan, en wil jij ook ontmoeten of organiseren bij Zonneoord? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Wellicht tot binnenkort, bij Zonneoord!

 

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen