Werken

Als je ons een bezoek brengt, weet je meteen: dit is een prettige, groene centraal gelegen kantoorlocatie waar ook nog eens alle faciliteiten voor vergaderen en evenementen zijn die ik me maar kan wensen voor mijn bedrijf/organisatie. Ik wil werken op Landgoed Zonneoord! 

Kantoorruimte huren

Hoe voelt een kantoorruimte huren op een landgoed? Nou, als je opkijkt van je computerscherm is de natuur dichtbij. Ga je vergaderen met klanten of wil je een evenement organiseren met catering, dan boek je tegen een voordelige prijs (vaste prik voor vaste huurders) een vergaderruimte en vergaderarrangement. Als het lunchtijd is, kun je in het landgoedrestaurant terecht voor versbereid lekkers. En heb je een frisse neus nodig? Binnen 2 stappen sta je in het bos. Ontspannen na het werk kan in diezelfde natuur of in de fitnessruimte van KICfit

Ik wil informatie over Kantoorruimte huren

Onze huurders
aan het woord:

“Ga je een kantoor huren op Landgoed Zonneoord, dan heb je een werkplek die je niet zomaar ergens anders vindt. Vanuit mijn kantoorraam kan ik de boomtakken bijna aanraken!”

Lees hier meer ->

Nationale Trombose Dienst

Hugo

Individuele werkplek Kantoorruimte
Cleanroom Projectruimte huren

Faciliteiten voor werken op
Landgoed Zonneoord

Vanwege de natuur en alle andere faciliteiten noemen onze vaste huurders het werken op Landgoed Zonneoord een cadeautje. Maar goed, dit kunnen je toekomstige buren je het beste zelf vertellen. Je vindt hun verhalen op onze nieuwspagina. Lijkt het jou ook ideaal om een kantoor te hebben op een werkplek die ook vergaderlocatie en evenementenlocatie is, een eigen restaurant heeft, catering verzorgd kan worden, post voor je wordt verwerkt en waar bedrijfssport mogelijk is? Neem contact op en plan een vrijblijvend bezoek.

Catering KICfit: Sporten en werken

Een werkdag
op Landgoed Zonneoord

Nog voor je de oprijlaan van Landgoed Zonneoord bereikt, ervaar je wat een groene omgeving met je doet. Terwijl je door de bomen omzoomde de oprijlaan oprijdt en de komende werkdag over denkt, schiet er een hertje door het struikgewas. Je parkeert deels met zonnepanelen overdekte parkeerplaats, kijkt om je heen, voelt de kalmte en wandelt naar jouw kantoorpand. Je hebt zin in de dag. Fris en fruitig ga je aan het werk in een van de kantoorruimtes die jullie huren. Je overlegt met een paar collega’s in één van de veel vergaderruimtes die beschikbaar zijn en dan is het ineens tijd voor lunch. Vanuit je kantoor wandel je naar buiten. Zigzaggend tussen de bomen die de kantoorpanden omringen, ontspan je onmiddellijk. Ineens schiet je de oplossing te binnen voor dat lastige vraagstuk waar je aan werkte. Zo inspirerend kan werken in de natuur zijn. Welkom op Landgoed Zonneoord.

Ook werken op

Ook werken op
Landgoed Zonneoord?

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen