Werkplek huren

Soms komt het beter uit niet thuis te werken of een lange rit te maken naar je vaste plek op kantoor. Of je zoekt gewoon even de rust om geconcentreerd te werken. Dan is een werkplek huren aan de Veluwe een interessante oplossing.

Het liefst wil je dan ook een gezonde en groene werkplek. Waar je niet alleen je werk kunt doen, maar je ook nog eens prettig voelt. Bij ons kun je zo’n flexplek huren. Met alle mogelijkheden die Landgoed Zonneoord biedt kun jij in alle rust werken in de natuur.

Jouw werkplek in de natuur

Je start vroeg in de ochtend. Niet omdat je direct aanschuift bij je tijdelijke werkplek, maar omdat je eerst een wandeling over het landgoed maakt. Kan niet misgaan, want de wandelpaden staan aangegeven. Voor je aan de slag gaat, pak je nog even een bak koffie. Vervolgens neem je plaats in de kantoortuin met individuele plekken, samen met nog een aantal andere ‘verandersdenkenden’ zoals jij.

Je lunch nuttig je in het landgoedrestaurant. Vandaag geniet je van een frisse salade, een gezond broodje en sapje. Je raakt in gesprek met een andere flexwerker, wiens expertise aan blijkt te sluiten bij jouw opdracht. Dat is mooi, je hebt meteen een connectie gemaakt. Jullie wisselen contactgegevens uit, waarna jij je werkdag vol goede moed voortzet.

Aan het einde van de middag, voor je vertrekt, duik je nog even de KICfit-ruimte in of de trimbaan in het bos op. En terwijl je naar huis rijdt, bedenk je dat je die projectgroep waar je lid van bent, zult uitnodigen voor een dag in een van de flex-projectkamers. Je hebt tenslotte argumenten genoeg om nog een keer zo’n duurzame, innovatieve werkplek te huren.

Werkplekken in een natuurlijke omgeving aan de Veluwe

Flexplek huren

Er zijn verschillende ruimtes waarin je een flexplek kunt huren. De grootste – de Anneke van den Bergh-Braam-zaal, vernoemd naar de eerste hoogleraar verplegingswetenschappen – is een kantoortuin van 95 m2, maar er zijn ook kleinere ruimtes. Waar je ook zit: je mag rekenen op een gezonde werkplek omringd door natuur. In overleg kunnen we van alles voor je faciliteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen – wij denken graag met je mee.

Onze gastvrouwen helpen u graag

Meer weten over het huren van een werkplek?

Waarom een werkplek huren
op Landgoed Zonneoord?