Over het landgoed

Zonneoord strekt zich uit van de entree bij de Zonneoordlaan 17 tot aan de eikenbossen van het voormalig SOMA-terrein. Op zo’n rijk landgoed bevindt zich een ware schat aan natuur, maar ook aan faciliteiten. Ontdek hier de vele aspecten en mogelijkheden.

Gebouwen en terrein

Gebouwen en terrein
 
 
 
 
 
 

Nieuw Zonneoord

Van de begane grond tot de derde verdieping tref je hier bewoners aan: Noaber Foundation, AMT Medical en Health KIC. In de kelder zit een spiksplinternieuwe vergaderzaal van 91 m2, vernoemd naar oud-kolonist en -vrijwilliger Rob van de Graaff.

Klein Zonneoord

Hier is alle ruimte voor (nieuwe) bewoners en gasten, om zich samen met huidige huurders Xebic en MindAffect te vestigen. Omdat er verder geen vergaderzalen in dit gebouw te vinden zijn, kun je er echt in alle rust werken.

Tijdelijk Zonneoord

Dit gebouw is volledig beschikbaar om te huren. Wil je je – permanent of tijdelijk – werken op een prachtig landgoed? Dit gebouw, dat op een steenworp afstand van het centrale Groot Zonneoord ligt, verwelkomt je met open armen.

Groot Zonneoord

In dit centrale gebouw vind je verschillende congres- en vergaderzalen (15, 32 en 58 m2), kantoorruimtes en flexplekken, de ontmoetingsruimte en het bedrijfsrestaurant. Bewoners die je hier ontmoet zijn VitaValley, CarePoint, Eigenheid Vastgoed en YouSay Coaching.

Trimbaan

Een klein stukje lopen vanuit Groot Zonneoord tref je onze eigen trimbaan in het bos aan. Perfect om onder of na werktijd even de benen te strekken en het spreekwoordelijke stof van je af te schudden.

Terrein

Net iets verder van de gebouwen verwijderd kom je nog veel meer op het landgoed tegen. Onze bijzondere out-of-the-box-vergaderbox, bijvoorbeeld. Maar ook de pracht en praal van de omliggende natuur, zoals het Wouterspark en het SOMA-terrein.

Paviljoens

Vlak achter Groot Zonneoord bevindt zich een viertal paviljoens, die door het natuurlijke materiaal mooi samensmelten met de omgeving. Onder paviljoen A en D vind je twee grote auditoria – de Zr. C.Q. Callenbach-zaal van 155 m2 en de Christian Eijkmanzaal van 141 m2. In de kelder, maar wel nét met uitzicht op de ‘begane grond’ buiten.

Paviljoens

Zalen

Onze zalen variëren van 15 tot 155 m2, voor gezelschappen uiteenlopend van 8 tot 80 mensen in diverse opstellingen. In elke ruimte is er een flipover met papier en een whiteboard met stiften en wisser aanwezig, en meestal ook audiovisuele apparatuur zoals monitoren, schermen, beamers en camera’s voor hybride vergaderingen.

Zalen

Grenzeloos

Waar en waarom je ook op het landgoed neerstrijkt, er is altijd ruimte voor jouw wensen. En wat er niet is, kan voor je geregeld worden. Want waar gezondheid, innovatie, kennis en natuur samenkomen, zijn de mogelijkheden vrijwel grenzeloos.

Grenzeloos

Ervaar het landgoed zelf

Stel je vraag
of maak een afspraak