Bedrijfsevenementen

Zakelijk evenement organiseren? In de natuur van Midden-Nederland vind je evenementenlocatie Landgoed Zonneoord met alle ingrediënten voor een bijzonder evenement. 

Je event binnen in een zaal houden? Dat kan! Buiten bijeenkomen maakt je bedrijfsevenement nog net even specialer. De groene Veluwe rondom ons landgoed is een cadeau van de natuur. De praktische faciliteiten regelt ons team voor je. Van catering op elke gewenste locatie van het landgoed tot originele verrijdbare kruiwagenbanken. Wij zorgen dat jij het nuttige deel van je event kunt combineren met een ontspannen sport- of spelactiviteit. Heb je al zin om onze kant op te komen voor jouw business event? 

Ja, ik wil deze locatie huren voor mijn netwerkbijeenkomst, congres, training of workshop tot heidag, teambuilding of ander evenement

 Evenementlocatie huren

Onze gasten
aan het woord:

"Ondanks dat ik op een evenementdag gewoon aan het werk ben, daalt er een rust op me neer door die heerlijke groene omgeving. Wat er die dag ook op de planning staat, ik krijg er door de mooie natuur rond het landgoed altijd gelijk zin in."

Lees hier meer ->

Alles is Gezondheid

Tialda

Netwerkbijeenkomst Heidag

Ondersteuning bij
evenement organiseren

Ons gastvrije team staat te trappelen om je te ondersteunen bij het optuigen van een bijzonder businessevent. Met gebruik van hun kennis en ervaring, wordt het voor jou net even gemakkelijker om allerlei soorten zakelijke evenementen te organiseren. Of je nu een netwerkbijeenkomst, congres, training of workshop tot heidag, teambuilding, productlancering of bedrijfsfeest voor ogen hebt, wij zijn graag jouw persoonlijke:


  • Evenementenbureau. Claudia, onze coördinator sales & banqueting, denkt je graag met je mee over de invulling van je bedrijfsevenement. 
  • Eventorganisatie. Verschillende collega’s regelen dat alles voor je event klaarstaat. Huismeester Peter is er voor onder andere technische voorzieningen en koks Arjan en Petra zorgen vanuit het landgoedrestaurant voor catering in de vorm van smakelijke tussendoortjes, lunches en diners. 
  • Evenementenorganisatoren. Gastvrouwen Christa en Nicolette ontvangen jou en je gasten en zorgen voor een soepel verloop van je event programma.  

Teambuildingactiviteit Workshop

Centraal gelegen
evenementenlocatie

Een centraal gelegen evenementenlocatie huren die je de rust van de natuur biedt en prima bereikbaar is. Het kan. Je vindt ons landgoed aan de rand van Ede. Dat is een middelgrote stad tegen de rand van provincie Utrecht op drie kwartier autorijden van de stad Utrecht. Vanaf station Ede-Wageningen OV-fiets je er in 15-20 minuten fietsen naartoe. Je kunt met 500 gasten onze kant op komen voor activiteiten verdeeld over alle landgoedruimtes (in de grootste zaal kun je 90 personen kwijt).

Congres Evenementenlocatie huren
Ook evenement organiseren op

Ook evenement organiseren op
Landgoed Zonneoord?

Waarom een evenement
op Landgoed Zonneoord