Catering

Een verse lunch bezorgd krijgen tijdens je werkdag in de out of the box-box? Of de brainstorm met je collega’s onderbreken voor een gezond tussendoortje? Op een werkdag, vergadering of evenement op Landgoed Zonneoord hoef je niet na te denken over een gezonde maaltijd - onze catering doet dat namelijk met liefde voor je! Zo heb jij alle ruimte om je 100% te focussen op het creëren van mooie, nieuwe ideeën. 

Zakelijke catering met een gezonde twist

Heb je tijdens je werkdag, vergadering of werkevenement op Zonneoord geen tijd om naar ons Landgoedrestaurant te gaan voor een gezonde maaltijd? Bestel dan een verse lunch, diner, buffet of juist tussendoortjes bij onze catering en laat je eten lekker bezorgen!

Bij Landgoed Zonneoord staan we voor gezondheid, innovatie en inspiratie. Onze business catering is daar dan ook helemaal op afgestemd. Zo serveren we zonder uitzondering gezonde, verse en duurzame maaltijden. Waar mogelijk gebruiken we lokale ingrediënten, om de footprint van je maaltijd zo laag mogelijk te houden. Zo voed je je met de best mogelijke brandstof en kan de inspiratie de hele dag stromen.

Waaruit bestaat onze zakelijke catering? Dat is aan jou. Aarzel dus niet om je wensen door te geven aan ons team en dan gaan we voor je aan de slag! We geven je vast een idee van wat er zoal mogelijk is:

  • Tijdens je lunchpauze een wandeling maken door de natuur op Zonneoord? Ons cateringteam bezorgt ruim van tevoren een ingepakte lunch die je mee kunt nemen en onderweg lekker kunt opeten.
  • Vier-uurdipjes zijn verleden tijd met onze gezonde snacks. Laat een lekker tussendoortje bezorgen tijdens die lange brainstormsessie met je collega’s, zodat jullie daarna met frisse energie verder kunnen.
  • Sluit je congres of ander evenement ontspannen af met een heerlijk diner en een bijpassend wijnarrangement. Is het event in de zomer? Verplaats dan naar ons zonnige terras voor een volledig verzorgde barbecue!

Goed om te weten: omdat onze koks werken met verse ingrediënten kan het aanbod variëren. Natuurlijk houden we bij het bereiden van de maaltijden rekening met jullie (dieet)wensen. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Catering voor je vergadering

Tijdens een vergadering moeten de ideeën flowen. Zonde dus om een uitgebreide pauze te nemen als je er net helemaal in zit! Om jou en je collega’s alle ruimte te geven om lekker te sparren, bieden we catering aan voor tijdens je vergadering. Voor dit vergaderarrangement geef je van tevoren aan onze gastvrouwen Nicolette en Christa door wat jullie wensen zijn. Zij brengen vervolgens op het afgesproken tijdstip jullie gezonde maaltijden naar de vergaderruimte. Eet smakelijk!

Event catering voor jouw bedrijf

Zonneoord is niet alleen een unieke evenementenlocatie in het bos, we verzorgen ook je event catering van A tot Z. Van grote evenementen met honderden mensen tot kleinere bijeenkomsten, voor jouw gasten wordt goed gezorgd. Vanuit het Landgoedrestaurant worden op jouw evenement de lekkerste hapjes geserveerd. Denk bijvoorbeeld aan petit fours met je bedrijfslogo erop, of een heerlijke gezonde lunch om de dag mee te breken. Ook luxe borrelplanken behoren tot de mogelijkheden. Jullie sluiten de dag af met een geserveerd diner, een buffet of een walking dinner. Of ga je toch voor een volledig verzorgde barbecue? 

Catering congres

Ook voor je congres of symposium is Landgoed Zonneoord de plek. Strijk neer in één van onze auditoriums of in de mooie lichte vergaderruimtes waar je in een groene sfeer ideeën uitwisselt. De catering van je congres verzorgen wij graag voor je. Van een voedzame lunch voor tussen de middag tot borrelplanken en drankjes voor na afloop. 

Wil je gebruik maken van de zakelijke catering op Landgoed Zonneoord? Neem hier contact op met onze coördinator sales en banqueting Claudia om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Waarom vergaderen
op Landgoed Zonneoord?