Landgoedrestaurant

Een gezonde maaltijd tijdens je werkdag, vergadering of evenement? Laat dat maar aan ons over. In het landgoedrestaurant van Zonneoord haal je je hart op. Iedere dag bereiden en serveren we hier heerlijke, gezonde gerechten. Altijd vers, waar mogelijk lokaal. Zodat jij de energie hebt om te innoveren!

In het landgoedrestaurant

Stap je Groot Zonneoord binnen, dan ligt het landgoedrestaurant aan je rechterhand. Rond het middaguur ben je hier welkom voor een gezonde lunch. Dagelijks bereiden chefkok Arjan, Petra en Fie allerlei salades, broodjes, soepen en smoothies*. Neem er een vers sapje bij en je bent helemaal voorzien. Lekker makkelijk: er is zelfservice, dus je mag gewoon zelf pakken en afrekenen.

Met je maaltijd in de hand (of nou ja, op een dienblad) neem je plaats aan een van de 62 zitplaatsen. Wordt het vandaag een gezellige zithoek, een praktische hoge tafel of een van de plekken aan de lange tafel? Het restaurant ligt in de natuur, dus vanuit veel plekken heb je een prachtig groen uitzicht. Bij mooi weer kun je zelfs heerlijk op het terras vertoeven. Of je knoopt even een gesprek aan met je buur. Zonneoord is tenslotte een werk- én ontmoetingsplek.

*Omdat we in ons groene en duurzame restaurant graag verse en liefst lokale ingrediënten gebruiken, varieert het aanbod van dag tot dag. Je kunt je dus steeds weer laten verrassen. Maar natuurlijk houden we ook graag rekening met bepaalde (dieet)wensen die je hebt.

Het landgoedrestaurant van Zonneoord

Catering vanuit het restaurant

Je kent het wel. Zit je nét lekker in je werk of middenin een vergadering, is het plotseling al lunchtijd. Of je wilt gewoon even de benen strekken tijdens je pauze en lunchen in de natuur. Of je wilt jezelf en je gezelschap tijdens een evenement trakteren op een luxe, uitgebreide maaltijd of heerlijke hapjes.

Voor dit alles hebben we een oplossing. Want hoe gezellig het restaurant ook is, je hóeft er niet per se neer te ploffen voor je maaltijd. Wij brengen je ontbijt, lunch, diner of tussendoortje ook graag naar je toe. Eigenlijk is alles bespreekbaar, maar om je alvast een impressie te geven een greep uit de mogelijkheden:

  • Een ingepakte lunch om mee over het landgoed te wandelen
  • Catering in de vergaderruimte
  • Een luxe 3-gangenlunch in een aparte zaal of exclusieve locatie
  • Geserveerd diner, buffet of walking dinner
  • Een bijpassend wijnarrangement
  • Volledig aangeklede bbq op ons zomerse terras

Zodra wij jouw wensen weten, gaat het hele team aan de slag om ze waar te maken. Schroom dus niet om ze van tevoren kenbaar te maken aan gastvrouwen Nicolette en Christa, of coördinator sales & banqueting Claudia. Zo schotelen we je altijd voor waar je trek in hebt. Eet smakelijk!

Ook een gezonde

Ook een gezonde
werkdag of bijeenkomst?