Over ons

Zonneoord. Waar gezondheid, kennis, innovatie en natuur samenkomen. Landgoed Zonneoord is een Kennis en Innovatie Campus voor een gezondere samenleving. We willen samen uitdagende vragen beantwoorden. Hoe maken we Nederland gezonder? En wat kan innovatie betekenen voor de gezondheid van mensen?

Daarvoor nodigen we ‘verandersdenkenden’ uit. Professionals die ook ‘iets’ met gezondheid hebben. We geven hen de ruimte om innovaties te ontwikkelen, ermee te experimenteren en kansrijke innovaties in de praktijk te brengen. En om elkaar te ontmoeten en zo samen verder te komen.

Werken en ontmoeten

Als werk- en ontmoetingsplek middenin de natuur zijn we een unieke locatie voor een vergadering, congres, evenement, workshop of inspiratiesessie. We faciliteren kleine en grote initiatieven, startende en groeiende bedrijven en organisaties. Je kunt hier ontmoeten, bijeenkomen, kennisdelen en samen vernieuwen. In een gezonde omgeving, midden in de natuur.

Bekijk onze medewerkers Bekijk onze huurders

Hoofd en hart goed doen

Het landgoed ligt op de rand van de Veluwe, in het prachtige natuurgebied tussen het Edese bos en het Luntersche buurtbos. Een gezonde en unieke locatie die hoofd en hart goed doet. De historie is rijk en gezondheidszorg heeft hier vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld. Hier geven we aandacht aan door bijvoorbeeld al onze vergaderzalen een bijzondere naam te geven, die verwijst naar een persoon die hier op het landgoed, of in Nederland, een belangrijke plaats had.

Ontdek de geschiedenis Maak kennis met het landgoed

Laten we met elkaar in gesprek gaan om jouw wensen
en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen.