Vergaderen

Kom jij vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie zoals ons Landgoed Zonneoord, dan zou het weleens kunnen dat je nooit meer ergens anders een vergadering wilt organiseren. 

Onze unieke vergaderlocatie ligt midden in de natuur. Vanuit elke vergaderruimte sta je in contact met de groene omgeving. Perfect voor een brainstormsessie, een letterlijke out-of-the-box vergadering en, wat veel van onze gasten graag doen, een meeting en activiteit combineren. Op ons landgoed wordt jouw zakelijke verplichting sowieso een belevenis. 

Ik wil een vergaderlocatie huren

Onze gasten
aan het woord:

“Er was koffie, thee en cake. Iedereen kwam heel ontspannen binnenlopen met complimenten over de omgeving en de fijne parkeergelegenheid.”

Lees hier meer ->

Stichting Oasis

Bert

Out-of-the-box-box Bekijk vergaderlocaties

Kies op maat
of boek een arrangement

Bij Zonneoord kies je op maat het programma, de faciliteiten, activiteiten en catering voor jouw vergadering. Want het allerliefst leveren wij voor elke meeting maatwerk. Vind jij het prettig om voor jouw bijeenkomst een vergaderarrangement te boeken, dan kan dat uiteraard ook. Wat je wensen ook zijn, neem contact op en bespreek ze met onze coördinator banqueting en sales, Claudia Veenendaal, of een van onze gastvrouwen. Zij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en je vergadering tot in de puntjes te verzorgen.

Uniek vergaderen in de natuur Brainstormsessie

Faciliteiten
voor elke meeting

In elke vergaderruimte binnen de muren van Zonneoord vind je standaard deze faciliteiten voor jouw meeting: wifi, een flip-over en/of whiteboard en vergaderkit vol pennen, stiften, post-its. Hier vind je meer over de faciliteiten per vergaderlocatie. Qua catering heb je de keuze uit koffie, vers bereide lunch of diner in de vergaderruimte, in ons landgoedrestaurant en zelfs buiten in de natuur!

Buiten vergaderen Hybride vergaderen
Vergader en borrel Meeting met activiteit
Ook bij Zonneoord: evenement organiseren
Ook vergaderen op

Ook vergaderen op
Landgoed Zonneoord?

Waarom vergaderen
op Landgoed Zonneoord?