Out-of-the-box-box

Je wilt met je groep vergaderen, ideeën opdoen, brainstormen. Daarbij moet er flink ‘out-of-the-box’ worden gedacht – ook al is dat wel een beetje managementjargon en een containerbegrip. Maar dat komt in dit geval goed uit, want wij hebben voor jou en je team een box in de vorm van een container. Deze ‘out-of-the-box-box’ staat gewoon op ons landgoed, omringd door een terrein van twintig hectare aan natuur.

Inspiratie in de natuur

De out-of-the-box-box is niet zomaar een vergaderruimte. Deze box is een unieke, offline vergaderlocatie waar je wordt geïnspireerd om buiten de lijntjes te kleuren. Een ideale omgeving voor een inspiratiesessie, brainstormsessie, workshop of heidag. Geheid dat je hier tot de beste ideeën komt.

Out-of-the-box vergaderruimte

Het enige ‘nadeel’ is dat het volkomen stil is op die plek. Je wordt er niet afgeleid. Tenzij je graag luistert naar het continue (gratis!) vogelconcert en soms, als de wind je kant op waait, het verre geluid van de passerende boemeltrein tussen Ede en Amersfoort. En het kán zijn dat je vanuit de verte wordt aangestaard door de kudde moeflons die op het terrein wonen. Niets van aantrekken, stil blijven zitten en je laten inspireren door dat natuurlijke moment!

Ontdek alle natuur rondom Zonneoord

Extra out-of-the-box

Als je de out-of-the-box-box boekt, zorgen wij dat alles klaarstaat voor een geweldige bijeenkomst midden in de natuur. Natuurlijk is de ruimte voorzien van meubilair (hoewel op de grond zitten ook mag) en uitgerust met een flipover en alles wat daarbij hoort. Er is koffie, thee en frisdrank aanwezig om de dorst te lessen en mocht je er ook willen lunchen, dan maken we een ‘knapzak’ voor je klaar met broodjes, fruit en vruchtensappen. Chef Arjan maakt het met liefde – en met lokale ingrediënten – klaar in ons landgoedrestaurant.

Heb je andere wensen of behoefte aan iets extra’s? Ook wij denken graag out-of-the-box met je mee. Neem voor meer informatie of om direct te boeken contact met ons op.

Vragen of opmerkingen

Vragen of opmerkingen
Neem contact met ons op