Heidag organiseren

Een heidag. Als collega’s zeggen dat ze een heisessie organiseren, is dat toch gewoon een smoes om op een mooie plek buiten kantoor te kunnen vergaderen? Je zou het bijna denken. Want ja, een heidag organiseren doe je op een externe locatie en als je een heisessie op een unieke vergaderlocatie als Landgoed Zonneoord hebt, word je daar blij van.

Wat is een heidag of heisessie precies?

Een heidag is echt iets anders dan de standaard weekvergadering waarin je collega’s op de hoogte stelt en werkzaamheden met elkaar afstemt. Een heidag kan een- of meerdaags zijn. En je organiseert een heisessie als jij en de deelnemers volledige rust nodig hebben, omdat je álle aandacht wilt van de aanwezigen en/of als er écht oplossingen op tafel moeten komen.

Heidag of heisessie op externe vergaderlocatie in de natuur

Waarom heisessie op externe locatie? 

In plaats van je in een vergaderzaal ergens in je eigen kantoor opsluiten (niet dat daar iets mis mee is), reis je voor een heisessie af naar een externe vergaderlocatie. Weg zijn van waaraan je gewend bent, brengt je van alles. Een andere omgeving, inspireert en geeft je frisse inzichten. Dat is ook de reden dat je voor je heisessie het beste kunt kiezen voor een wat meer afgelegen locatie; op een prikkelarme locatie concentreer je je makkelijker op het doel van je heidag. Het spreekwoordelijke hutje op de hei kun je dus vrij letterlijk nemen. Laten wij op Landgoed Zonneoord nou een out-of-the-box-box midden in de natuur hebben…. 

Voor wie is een heidag? 

Vaak worden heidagen georganiseerd met leidinggevenden, bijvoorbeeld als zij ongestoord een brainstormsessie willen houden voor een nieuwe bedrijfsstrategie. Maar voor wie een heidag is, bepaal jij. Ook met medewerkers een heidag doen, is interessant. Zo is een inspirerende omgeving ideaal als jouw marketingafdeling een creatief jaarplan moet neerzetten. Zelfs met externen kun je een heidag plannen. Een afgelegen locatie is ideaal voor een intensieve training of seminar. Met welke club jij ook een heisessie organiseert: een nieuwe omgeving inspireert en is perfect om 100% gefocust aan de slag te gaan.  

opties voor heidag op landgoed zonneoord

Opties voor jouw heidag bij vergaderlocatie Zonneoord in Ede

Hoewel een heidag natuurlijk niet per se op de hei moet plaatsvinden, is de natuur – als je het ons vraagt – wel de allerbeste plek voor zo’n intensieve bijeenkomst. En aan natuur op Landgoed Zonneoord geen gebrek. Je kunt er niet omheen, want je bevindt je pal tussen het Edese Bos en het Luntersche Buurtbosch. Je ziet op ons landgoed graslanden, zandvlaktes en bossen. Vanuit onze vergaderlocaties zie je die natuur door de ramen en kies je voor onze out-of-the-box-box dan zit je middenin die natuur. 

Een vergaderlocatie als Zonneoord geeft je allerlei opties voor jouw heidag. Als je na uren in volle concentratie een adempauze hebt, is dat letterlijk mogelijk. Je stapt of fietst met je deelnemers zo de vrije natuur in of de trimbaan op. Als je wilt, kun je activiteiten doen onder begeleiding. 

Kies jij voor een actieve pauze, dan kun je een lunchpakketje meekrijgen die is bereid door chef-kok Arjan en zijn team in het Landgoedrestaurant. Laat je liever catering naar jouw vergaderlocatie op het landgoed komen? Kan! En het behoort ook tot je opties om naar het Landgoedrestaurant te gaan en daar de innerlijke heidagdeelnemer te laten verzorgen..

Jouw heidag organiseren

Het team van Landgoed Zonneoord staat klaar om jou en je deelnemers een comfortabele heisessie te bezorgen. Heb je speciale wensen, zoals bepaalde extra voorzieningen of behoefte aan een overnachting? Bespreek het met onze gastvrouwen. Zij assisteren jou bij het organiseren van de heidag en zorgen dat je heidag van begin tot eind soepel verloopt. Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken en informatie op te vragen.

Heidag op

Heidag op
Landgoed Zonneoord?