Heidag organiseren

Soms is een vergadering niets meer dan zorgen dat iedereen weer op de hoogte is. Maar soms moeten er echt oplossingen op tafel komen. Op zulke momenten heb je het niet meer over een gewone vergadering, eerder over een heisessie. En waar kan zo’n heidag organiseren beter dan in de natuur? Landgoed Zonneoord is wat dat betreft een unieke heidaglocatie voor een inspiratiesessie in Ede.

Wat is een heidag precies?

In plaats van je in een vergaderzaal opsluiten (niet dat daar iets mis mee is), reis je tijdens een heisessie af naar een meer afgelegen locatie. Weg van waar je gewend bent en in een frisse omgeving, klaar om tot nieuwe plannen te komen. Ergens waar je je echt even kunt afsluiten en waar je niet overspoeld wordt door prikkels. Bijvoorbeeld een hutje op de hei – vandaar ook de naam – of een container op een landgoed.

Een heidag is een verademende manier waarop je vergaderingen, maar ook lezingen, seminars en trainingen kan organiseren. Met managers of medewerkers of een mix van diverse collega's. In een eendaagse of meerdaagse sessie. Als het maar iets is waar de volle aandacht naar uit moet gaan. En waar jouw team of organisatie in alle rust en privacy ongestoord hun gang voor moeten kunnen gaan.

Heidaglocatie in Ede

Hoewel een heissessie niet per se op de hei plaats moet vinden, is de natuur – als je het ons vraagt – toch wel de allerbeste plek voor zo’n intensieve sessie. En aan natuur is er op Landgoed Zonneoord geen gebrek. Je kunt er niet omheen, want je zit er middenin; pal tussen het Edese Bos en het Luntersche Buurtbosch. Je vindt er alles van graslanden tot zandvlaktes en bossen en je kunt er naar hartenlust de benen strekken als je het overleggen even zat bent. Met een beetje geluk kom je moeflons, bokken of andere dieren die hier wonen tegen.

Er zijn op het landgoed allerlei heidaglocaties om uit te kiezen. Strijk simpelweg neer op een van de graslanden of zandvlaktes, of maak gebruik van de unieke out-of-the-box-box. Fris windje of hevige regenbui? Kies dan een vergaderzaal op Groot Zonneoord met uitzicht op de omliggende natuur. Zo krijg je die mooie omgeving toch nog een beetje mee. Ongeacht waar jullie plaatsnemen: hier komen jullie geheid tot nieuwe inzichten.

Jouw heidag organiseren

Een heisessie is best intensief. Zelfs als je ‘m op zo’n fijne plek als Landgoed Zonneoord houdt. Daarom doen wij er alles aan om jullie dag zo comfortabel mogelijk te maken. Nuttig tussendoor bijvoorbeeld een lekkere gezonde lunch uit het landgoedrestaurant. Of volg de paden voor een ontspannen wandeling over het landgoed. Heb je speciale wensen, zoals bepaalde extra voorzieningen, behoefte aan een overnachting of buiten activiteiten onder begeleiding doen? Bespreek het met Claudia, onze coördinator sales & banqueting. Zij is een ster in het vertalen van jouw wensen naar de praktijk en denkt graag met je mee. Zo wordt jouw heidag altijd een succes.

Ook brainstormen op

Ook brainstormen op
Landgoed Zonneoord?