Brainstormsessie

Geen zin in de zoveelste vergadering met een strakke agenda? Wil je ideeën de vrije loop laten? Laat de creativiteit naar buiten komen tijdens een inspirerende brainstormsessie op ons prachtige landgoed. Een unieke brainstormlocatie in Ede, middenin de natuur. Eén creatieve sessie hier en je barst van de nieuwe inzichten!

Waarom een brainstormsessie op een landgoed?

Wat zorgt er nu voor dat je op onze locatie alles uit een brainstormsessie kunt halen?
Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om het antwoord te vinden. Overal zie je de natuur in al haar glorie. Van woeste heidegronden en open graslanden tot dichte bosgebieden, waar je met een beetje geluk zelfs moeflons, bokken en dassen tegenkomt. De vogels zingen je tegemoet. De gebouwen gaan, zelfs met hun moderne strakke lijnen, op in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen.
Ook binnen ontbreekt het niet aan inspiratie. In de brainstormruimtes vind je alle materialen die je je maar kunt wensen voor een brainstormsessie. Bovendien zijn er volop gemeenschappelijke ruimtes, waar je ook de anderen die op het landgoed werken tegen het lijf loopt. En in het restaurant kun je terecht voor een lekkere en gezonde lunch. Een diner is in overleg ook mogelijk.
Zo, met een frisse neus en een buik vol energie ben jij er weer klaar voor om naar hartenlust te innoveren!

Kom brainstormen op Zonneoord

Organiseren brainstormsessie

Bij het organiseren van een brainstormsessie komt van alles kijken, allereerst het regelen van de ruimte. Op Zonneoord hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar, verspreid over de diverse panden op ons terrein. Afhankelijk van hoe de stoelen in die ruimtes worden geplaatst is in de kleinste ruimte plek voor acht mensen en in de grootste ruimte plaats voor negentig personen. Ook alles daar tussenin is mogelijk. Hoeveel mensen nemen er deel aan jouw brainstormsessie? En hoeveel ruimte hebben jullie met elkaar nodig? Als je dat helder hebt, kun je bij ons de juiste ruimte reserveren. Denk ook zeker aan onze extra bijzondere out-of-the-box-box. Volledig vrij in de natuur vergaderen. Dat zorgt gegarandeerd voor een succesvolle brainstormsessie.

Brainstormsessie voorbereiden

Als de ruimte is geregeld, ga je de brainstormsessie voorbereiden. Hierbij is het belangrijk dat je goed op een rij hebt wat je precies wil gaan doen, wat je graag als resultaat zou zien en wat je hiervoor nodig hebt. Elke brainstormruimte is van alle nodige spullen voorzien, zoals een whiteboard met flipover en schrijfmaterialen, maar misschien kom jij wel tot de conclusie dat er voor jullie meer of heel iets anders nodig is. Hoe dan ook, wij kunnen het voor je regelen. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderarrangement met catering vanuit het landgoedrestaurant. Vraag maar raak, wij denken graag met je mee!

Naar wens jouw brainstormsessie organiseren

Want zoals jij straks tijdens jouw brainstormsessie je creativiteit de vrije loop laat, vragen wij jou ook onze creativiteit uit te dagen. Leg al jouw wensen gerust neer bij onze coördinator sales & banqueting. Zij gaat geen uitdaging uit de weg om het jou naar je zin te maken. En ook tijdens je bezoek kun je een van de gastvrouwen altijd even aanspreken bij vragen of bijzondere wensen. Klaar om te innoveren?

Ook brainstormen op

Ook brainstormen op
Landgoed Zonneoord?