Brainstormsessie

Geen zin in de zoveelste vergadering met een strakke agenda? Wil je ideeën de vrije loop laten? Laat creativiteit botvieren tijdens een inspirerende brainstormsessie op ons prachtige landgoed. Een unieke brainstormlocatie in Ede, middenin de natuur. Eén creatieve sessie hier en je barst van de nieuwe inzichten!

Waarom brainstormen op een landgoed?

Wat maakt ons nou zo’n unieke en effectieve brainstormlocatie? Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om het antwoord te vinden. Overal zie je de natuur in al haar glorie. Van woeste heidegronden en open graslanden tot dichte bosgebieden, waar je met een beetje geluk zelfs moeflons, bokken en dassen tegenkomt. De vogels zingen je tegemoet. De gebouwen gaan, zelfs met hun moderne strakke lijnen, op in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen.

Ook binnen ontbreekt het niet aan inspiratie. In alle brainstormruimtes vind je alle materialen die je je maar kunt wensen voor een brainstormsessie. Bovendien zijn er volop gemeenschappelijke ruimtes, waar je ook nog eens gelijkgestemden die op het landgoed werken tegen het lijf loopt. En in het restaurant kun je terecht voor lekker en gezond brainfood. Zo: met een frisse neus en een buik vol energie ben jij er weer klaar voor om naar hartenlust te innoveren!

Kies een brainstormruimte

We hebben verschillende ruimtes om in te brainstormen beschikbaar, verspreid over de diverse panden op ons terrein. Er is dus altijd wel een goede plek voor jouw brainstormsessie te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze extra bijzondere out-of-the-box-box? Volledig vrij in de natuur vergaderen, hoe bijzonder is dat?

Elke brainstormruimte is van alle nodige spullen voorzien, zoals een whiteboard met flipover en schrijfmaterialen. En wat er nog niet is, kunnen we voor je regelen. Zoals een vergaderarrangement met catering vanuit het landgoedrestaurant. Vraag maar raak, wij denken graag met je mee!

Naar wens jouw brainstormsessie organiseren

Want zoals jij straks tijdens jouw brainstormsessie je creativiteit de vrije loop laat, vragen wij jou ook onze creativiteit uit te dagen. Leg al jouw wensen gerust neer bij onze coördinator sales & banqueting. Zij gaat geen uitdaging uit de weg om het jou naar je zin te maken. En ook tijdens je bezoek kun je een van de gastvrouwen altijd even aanspreken bij vragen of bijzondere wensen. Klaar om te innoveren?

Ook brainstormen op

Ook brainstormen op
Landgoed Zonneoord?