Unieke vergaderlocatie in de natuur

Vergaderen. Een woord wat misschien nogal stoffige associaties oproept. We gebruiken tegenwoordig allerlei andere termen: sparren, sprinten, brainstormen, syncen... Gewoon vergaderen kan, maar je kunt het leuker maken! Bijvoorbeeld door een unieke vergaderlocatie als Zonneoord te kiezen. Waar je zakelijke verplichting een belevenis wordt. Ontdek het in de onderdelen op deze pagina:

Ik wil een aanvraag Vergaderlocatie Huren doen

Zo kan je dag vergaderen in de natuur eruitzien 

Gelegen te midden van een rustige en natuurlijke omgeving, en voorzien van alle faciliteiten die je je maar kunt wensen tijdens een stevige vergadersessie, is Landgoed Zonneoord zo’n inspirerende vergaderlocatie bij uitstek. Ideaal als je wilt ontmoeten, bijeenkomen, kennis wilt delen en samen wilt vernieuwen. Ontdek het landgoed: bekijk de dronevideo op onze homepage en vlieg in vogelvlucht over onze werk- en vergaderlocatie.

De weg naar Zonneoord

Op de fiets, met de auto of via het openbaar vervoer laat je de stedelijke infrastructuur achter je en vertoef je volop in natuurlijke sferen (maak je trouwens geen zorgen; het landgoed is goed bereikbaar). De inspirerende vergaderruimte waar de gastvrouw je bij aankomst naartoe begeleidt, is voorzien van houten balken en planten. Het raam ziet uit op het paviljoen en het achterliggende bos.

Vergaderen op het Landgoed

Jullie gaan vol goede moed in overleg. Wanneer het een tijdje later niet meer zo soepel verloopt, lassen jullie een wandeling over het terrein in. Hoewel jullie van plan waren het niet over werk te hebben, borrelen er plots allerlei inzichten in jullie op. Het zal de omgeving wel zijn die jullie doet besluiten ook buiten te vergaderen.

Meer dan alleen vergaderen

Eenmaal terug bij Groot Zonneoord, duurt het dan ook niet lang voor jullie de agenda hebben afgerond. De frisse lucht heeft jullie goed gedaan! Na afloop trakteren jullie jezelf op een lekkere en gezonde lunch in het landgoedrestaurant. Weer barstend van de energie begeven je collega’s zich richting kantoor of hun thuiswerkplek. Jij raakt nog even aan de praat met andere gasten (die wel vaker blijken te komen) en ontdekt dat je niet alleen een vergaderzaal kunt huren, maar ook een projectkamer, vaste of tijdelijke kantoorruimte of evenementenlocatie. Je zet de volgende afspraak bij Zonneoord alvast in de agenda...

Unieke vergaderlocatie in de natuur aan de Veluwe

Welke vergaderlocaties huren

Origineel vergaderen heeft op Landgoed Zonneoord vele vormen. Welke vergaderlocatie je ook besluit te huren; je vindt er alle voorzieningen die je nodig hebt. Zelfs bij vergaderen in het bos horen zaken zoals een whiteboard met flipover en schrijfmateriaal. Dat is allemaal inbegrepen in onze vergaderruimtes. Als je wilt, regelen we ook audiovisuele apparatuur voor je. Gaan jullie lang door, dan komen we de catering gewoon bij jullie brengen. Zo heerlijk kan vitaal vergaderen zijn.

Ik wil een vergaderlocatie huren 

Unieke vergaderlocatie in de natuur huren in Ede

Out-of-the-box-box

Moet er flink out-of-the-box worden gedacht? Dan kun je je - ironisch genoeg - het beste opsluiten in een box. Onze ‘out-of-the-box-box’, welteverstaan. Een unieke vergaderlocatie in de vorm van een container, die midden in de natuur op ons landgoed prijkt. Je wordt er niet afgeleid en komt geheid tot de beste ideeën.

 

Vergaderarrangement

Bekijk onze banquetingmap voor de bestaande arrangementen of neem contact op om de mogelijkheden met Claudia Veenendaal te bespreken. We zien ernaar uit om kennis met je maken en je vergadering helemaal naar wens te maken.

Onze gastvrouwen helpen je graag

Meer weten over onze vergaderlocaties?

Waarom vergaderen
op Landgoed Zonneoord?