Unieke vergaderlocatie in de natuur

Vergaderen. Een woord dat misschien stoffige associaties oproept. We gebruiken tegenwoordig allerlei andere termen: sparren, sprinten, brainstormen, syncen... Gewoon vergaderen kan, maar je kunt het leuker maken! Bijvoorbeeld door een unieke vergaderlocatie als Zonneoord te kiezen. Waar je zakelijke verplichting een belevenis wordt. Ontdek het in de onderdelen op deze pagina:

  • Zo kan vergaderen in de natuur eruitzien
  • Welke vergaderruimtes huren
  • Vergaderarrangement of maatwerk

Ik wil een aanvraag Vergaderlocatie Huren doen

Zo kan vergaderen in de natuur eruitzien 

Gelegen te midden van een rustige en natuurlijke omgeving, en voorzien van alle faciliteiten die je je maar kunt wensen tijdens een stevige vergadersessie, is Landgoed Zonneoord zo’n inspirerende vergaderlocatie bij uitstek. Ideaal als je wilt ontmoeten, bijeenkomen, kennis wilt delen en samen wilt vernieuwen. Ontdek het landgoed in deze dronevideo; je vliegt in vogelvlucht over onze werk- en vergaderlocatie.

De weg naar Zonneoord

Op de fiets, met de auto of via het openbaar vervoer laat je de stedelijke infrastructuur achter je en vertoef je volop in natuurlijke sferen (maak je trouwens geen zorgen; het landgoed is goed bereikbaar). De inspirerende vergaderruimte waar de gastvrouw je bij aankomst naartoe begeleidt, is voorzien van houten balken en planten. Het raam ziet uit op het paviljoen en het achterliggende bos.

Vergaderen op het Landgoed

Jullie gaan vol goede moed in overleg. Wanneer het een tijdje later niet meer zo soepel verloopt, lassen jullie een wandeling over het terrein in. Hoewel jullie van plan waren het niet over werk te hebben, borrelen er plots allerlei inzichten in jullie op. Het zal de omgeving wel zijn die jullie doet besluiten ook buiten te vergaderen.

Meer dan alleen vergaderen

Eenmaal terug bij Groot Zonneoord, duurt het dan ook niet lang voor jullie de agenda hebben afgerond. De frisse lucht heeft jullie goed gedaan! Na afloop trakteren jullie jezelf op een lekkere en gezonde lunch in het landgoedrestaurant. Weer barstend van de energie begeven je collega’s zich richting kantoor of hun thuiswerkplek. Jij raakt nog even aan de praat met andere gasten (die wel vaker blijken te komen) en ontdekt dat je bij Zonneoord naast een vergaderzaal huren, ook tijdelijk een kantoorruimte kunt reserveren als projectkamer, een kantoorruimte kunt huren als vaste werkplek en dat Zonneoord zelfs alle faciliteiten van een evenementenlocatie heeft. Je zet de volgende afspraak bij Zonneoord alvast in de agenda...

Unieke vergaderlocatie in de natuur aan de Veluwe

Welke vergaderlocaties huren

Origineel vergaderen kun je op Landgoed Zonneoord in allerlei vormen gieten. Van een pasklaar vergaderarrangement in een vergaderzaal (vraag ernaar bij Claudia Veenendaal) tot buiten vergaderen zonder wifi in de out-of-the-box-box tot samenkomen in een luxe vergaderruimte met online verbindingen naar de buitenwereld. Bekijk hier welke vergaderlocaties je kunt huren en wat de voorzieningen zijn:

Ik wil meer info over vergaderlocaties 

Unieke vergaderlocatie in de natuur huren in Ede

Vergaderarrangement of maatwerk 

Vind jij het prettig om een vergaderarrangement te boeken, dan kan dat. Maar nog veel liever organiseren wij jouw vergadering op maat. Neem contact op Claudia Veenendaal om de wensen te bespreken voor jouw vergadering, kennisevent, sprint, brainstorm, sparring- of syncsessie. We kijken ernaar uit om kennis met je maken en je vergadering tot in de puntjes te verzorgen. 

Onze gastvrouwen helpen je graag

Meer weten over onze vergaderlocaties?

Waarom vergaderen
op Landgoed Zonneoord?