Unieke vergaderlocatie in de natuur

Vergaderen. Een woord wat misschien nogal stoffige associaties oproept. We gebruiken tegenwoordig allerlei andere termen: sparren, sprinten, brainstormen, syncen... We zijn het ‘vergaderen’ zat. Dus mag het best wat leuker gemaakt worden. Bijvoorbeeld door het te doen op een unieke vergaderlocatie. Waar je een verplichting omzet in een belevenis.

Gelegen te midden van een rustige en natuurlijke omgeving, en voorzien van alle faciliteiten die je je maar kunt wensen tijdens een stevige vergadersessie, is Landgoed Zonneoord zo’n inspirerende vergaderlocatie bij uitstek. Ideaal als je wilt ontmoeten, bijeenkomen, kennis wilt delen en samen wilt vernieuwen.

Vergaderen in de natuur

Op de fiets, met de auto of via het openbaar vervoer laat je de stedelijke infrastructuur achter je en vertoef je volop in natuurlijke sferen (maak je trouwens geen zorgen; het landgoed is goed bereikbaar). De inspirerende vergaderruimte waar de gastvrouw je bij aankomst naartoe begeleidt, is voorzien van houten balken en planten. Het raam ziet uit op het paviljoen en het achterliggende bos.

Jullie gaan vol goede moed in overleg. Wanneer het een tijdje later niet meer zo soepel verloopt, lassen jullie een wandeling over het terrein in. Hoewel jullie voornemens waren het niet over werk te hebben, borrelen er plots allerlei inzichten in jullie op. Het zal de omgeving wel zijn die jullie doet besluiten ook buiten te vergaderen.

Eenmaal terug bij Groot Zonneoord, duurt het dan ook niet lang voor jullie de agenda hebben afgerond. De frisse lucht heeft jullie goed gedaan! Na afloop trakteren jullie jezelf op een lekkere en gezonde lunch in het landgoedrestaurant. Weer barstend van de energie begeven je collega’s zich richting kantoor of hun thuiswerkplek. Jij raakt nog even aan de praat met een andere gast (die wel vaker blijkt te komen) en ontdekt dat je niet alleen een vergaderzaal kunt huren, maar ook een projectkamer, vaste of tijdelijke kantoorruimte of evenementenlocatie. Je zet de volgende afspraak bij Zonneoord alvast in de agenda...

Unieke vergaderlocatie in de natuur aan de Veluwe

Een bijzondere vergaderlocatie huren

Origineel vergaderen betekent natuurlijk niet dat je de ‘gewone’ voorzieningen niet nodig hebt. Zelfs bij vergaderen in het bos horen zaken zoals een whiteboard met flipover en schrijfmateriaal. Dat is allemaal inbegrepen in onze vergaderruimtes. Als je wilt, regelen we ook audiovisuele apparatuur voor je. Gaan jullie lang door, dan komen we de catering gewoon bij jullie brengen. Zo heerlijk kan vitaal vergaderen zijn.

Ruimte

Voorzieningen

Prijs per dagdeel (4 uur)

Hermen J. Jacobskamer

15

Monitor

€35

Machteld Huberkamer

32

Monitor

€45

Willem Johan Kolffzaal

58

Monitor

€60

Jacobus Barendzaal

75

Monitor

€75

Overige ruimtes

Divers

Uiteenlopend

In overleg

 

Unieke vergaderlocatie in de natuur huren in Ede

 

Out-of-the-box-box

Moet er flink out-of-the-box worden gedacht? Dan kun je je - ironisch genoeg - het beste opsluiten in een box. Onze ‘out-of-the-box-box’, welteverstaan. Een unieke vergaderlocatie in de vorm van een container, die middenin de natuur op ons landgoed prijkt. Je wordt er niet afgeleid en komt geheid tot de beste ideeën.

 

Vergaderarrangement

Bekijk onze banquetingmap voor de bestaande arrangementen of neem contact op om de mogelijkheden met Claudia Veenendaal te bespreken. We zien ernaar uit om kennis met je maken en je vergadering helemaal naar wens te maken.

Onze gastvrouwen helpen u graag

Vergaderen in de natuur op Landgoed Zonneoord?

Waarom vergaderen
op Landgoed Zonneoord?