Evenementenlocatie huren

Het kan een frustrerende zoektocht zijn als je een bijzondere evenementenlocatie wilt huren voor jouw business event. Goed nieuws: je hebt dé plek voor jouw zakelijke evenement gevonden. Landgoed Zonneoord is een werk- en ontmoetingsplek middenin het bos. Een evenementenlocatie waar je verrassende plekken kunt huren om een zakelijk event te organiseren. Het landgoed maar liefst 500 gasten herbergen met een maximum van 90 personen in de grootste ruimte. 

Bij Zonneoord wordt jouw productlancering een opvallend feestje, zet je een business event neer dat zakenrelaties nooit meer vergeten of kom je met jouw afdeling bijeen voor een inspirerende kickoffmeeting.

Evenementenlocaties in Ede op de Veluwe

Een evenementenlocatie als Zonneoord in Ede huren, betekent dat je een heel landgoed op de Veluwe tot je beschikking hebt. Dát jij letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt, is onze kracht. Onze evenementenruimtes zijn omgeven door natuur en daardoor een inspirerende omgeving. Ontdek het zelf in de video op onze homepage: vlieg in vogelvlucht over het Landgoed

Ruimtes voor uniek zakelijk evenement

Een zakelijk evenement – dat klinkt zo, nou ja, zakelijk. Maar bij Zonneoord kun je er een uniek evenement maken van jouw congres, symposium of seminar, kickoffmeeting, boekpresentatie of netwerkbijeenkomst. Laat het plaatsvinden in een van de vergaderruimtes onder ons Paviljoen of in één van de andere ruimtes op ons Landgoed Zonneoord. De grootte van de ruimtes varieert, maar elke ruimte is modern, licht en… in sommigen kun je de bomen bijna aanraken!

Evenement organiseren op Zonneoord

Zakelijke evenementenlocatie in het bos in Ede

Auditorium voor congres of workshop huren

Je kunt voor jouw zakelijke evenement ook één van de twee auditoriums binnen Zonneoord huren, beide met meer dan voldoende oppervlak voor al jouw gasten. Meubilair zoals (sta)tafels en stoelen en overige voorzieningen zoals een flipover met bijbehorende materieel (whiteboard, stiften, wisser) en audiovisuele apparatuur zijn inbegrepen. Ideaal voor het organiseren van congressenworkshops of andere grootschalige evenementen.

Eindig je business event op ons terras, bij ‘oerhollands weer’ onder de stretchtent. Daar geniet je na en kun je de prachtige omgeving nog beter in je opnemen.

Huurder VitaValley organiseert SET-up festival op Landgoed Zonneoord

Huurder Vitavalley organiseert SET-up festival op Landgoed Zonneoord.

Informeel business event

Ook voor een informeel business event als een heidag, teambuildingsdag, brainstormsessie, workshop of jubileum van een medewerker ben je bij Landgoed Zonneoord aan het juiste adres. Je kunt met je collega’s of zakenrelaties samenkomen in de out-of-the-box-box, op het SOMA-terrein op verrijdbare banken onder de stretchtent of sportief samenzijn op de trimbaan, e-bikes of mountainbikes. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of wij openen de deuren van onze zakelijke evenementenlocatie ervoor. Dus voel je vrij en deel je ideeën.

Even een frisse neus halen tijdens je event? Of je event überhaupt helemaal in de buitenlucht geven? De bossen en graslanden liggen op je te wachten.

Neem contact op voor eventlocaties op Zonneoord

De Kantoorspecialist organiseert training buiten bij Landgoed Zonneoord

De Kantoorspecialist te gast: buiten een training volgen - weer eens wat anders. 

Soepel je evenement organiseren op Zonneoord

Alles voor een soepele organisatie van jouw business event is beschikbaar op Landgoed Zonneoord. We hebben materiaal voor zakelijke evenementen binnen én buiten. Van statafels tot verrijdbare kruiwagenbanken en stretchtenten.

Vergaderruimte voor zakelijk event bij Zonneoord

Catering van jouw evenement

Vanuit ons landgoedrestaurant verzorgt chef-kok Arjan met zijn team catering op maat voor jouw evenement. Zij serveren petit fours met jouw logo erop, borrelhapjes en borrelplanken, zetten een lopend dinerbuffet klaar, geven je lunchtas-to-go mee, regelen een ofyr-bbq op locatie. Dieet- en allergeenwensen? Geef het door. Voor jouw gasten wordt bij Zonneoord goed gezorgd.

Gastvrouwen assisteren bij evenement organiseren 

Wat onze bestaande klanten zeer waarderen: gastvrouwen die assisteren bij een evenement organiseren. De dames denken van a tot z mee in de organisatie van jouw evenement en nemen je, samen met de huismeester, allerlei regeldingen uit handen. Al je verzoeken, of het nu wat extra stoelen of het opzetten van een livestream is, pakken zij voor je op.

Landgoed Zonneoord als evenementenlocatie huren 

Wij kunnen eindeloos lovend over onze evenementenlocatie vertellen. Maar zelf ervaren is leuker! Maak gerust een afspraak om langs te komen. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Alles staat in de startblokken om van jouw business event een succesvolle belevenis te maken in de natuurlijke, inspirerende omgeving van onze evenementenlocatie Landgoed Zonneoord. Spreken en zien we je snel?

 
 

Onze gastvrouwen helpen je graag

Meer weten over het organiseren van een evenement?

Waarom een evenement organiseren
op Landgoed Zonneoord?