Evenementenlocatie huren

Het kan een frustrerende zoektocht zijn als je een bijzondere evenementenlocatie wilt huren voor jouw business event. Goed nieuws: je hebt met Landgoed Zonneoord dé plek gevonden voor jouw zakelijke evenement gevonden: ontdek de verrassende eventruimtes binnen en buiten.

Landgoed als evenementenlocatie

Een heel landgoed ter beschikking hebben voor jouw evenement? Wel als je besluit Zonneoord in Ede als evenementenlocatie te huren. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of wij openen de deuren van onze zakelijke evenementenlocatie ervoor. Dus voel je vrij en deel je ideeën. Je kunt hier letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Bij Zonneoord wordt jouw productlancering een opvallend feestje, zet je een business event neer dat zakenrelaties nooit meer vergeten, én kom je met jouw afdeling bijeen voor een inspirerende teambuilding of kickoffmeeting.

Locaties voor uniek business event

Een zakelijk evenement – dat klinkt zo, nou ja, zakelijk. Maar het wordt een uniek evenement als je kiest voor de landgoedlocaties van Zonneoord. De grootte van onze evenementenlocaties varieert, maar elke ruimte is modern, licht en… in sommige zalen kun je de bomen bijna aanraken!

Grootschalig evenement? In totaal kun je maar liefst 500 gasten op ons landgoed ontvangen met een maximum van 90 personen in de grootste ruimte, zoals een auditorium onder ons Paviljoen. Je kunt bijvoorbeeld een congres organiseren of workshopprogramma aanbieden en je gasten in groepen aan activiteiten in verschillende zalen laten deelnemen. Voor kleine of middelgrote evenementen adviseren we je de comfortabele vergaderzalen in de diverse landgoedgebouwen. En wil jij een informeel tintje aan je business event geven? Verras je gasten dan met een evenement in de out-of-the-box-box op het SOMA-terrein, kom op verrijdbare banken onder de stretchtent samen of ga sportief aan de slag op onze grasvelden, de trimbaan, e-bikes of mountainbikes. 

Zakelijke evenementenlocatie in het bos in EdeVergaderruimte voor zakelijk event bij Zonneoord

Huurder VitaValley organiseert SET-up festival op Landgoed ZonneoordDe Kantoorspecialist organiseert training buiten bij Landgoed Zonneoord 

Landgoed Zonneoord als evenementenlocatie huren 

Wij kunnen eindeloos lovend over onze evenementenlocatie vertellen. Maar zelf ervaren is leuker! Maak gerust een afspraak om langs te komen. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Alles staat in de startblokken om van jouw business event een succesvolle belevenis te maken in de natuurlijke, inspirerende omgeving van Landgoed Zonneoord. Spreken en zien we je snel?

Vlieg alvast in vogelvlucht over Landgoed Zonneoord: kijk de video op onze homepage.

Vraag stellen over evenement organiseren op Zonneoord

Voorzieningen voor evenementen

Statafels of vergadertafels, hooibalen, kruiwagenbanken of comfortabele stoelen, flipover of audiovisuele apparatuur. Alle voorzieningen voor evenementen zijn op Landgoed Zonneoord ter plaatse of toe te voegen aan de eventruimtes. Speciale wensen? We stellen alles in het werk om ze in vervulling te laten gaan, dus leg ze ons vooral voor. Lees hier meer informatie over de ruimtes en standaardvoorzieningen.

Catering voor jouw evenement nodig? Van petit fours met je logo erop, borrelhapjes en borrelplanken, tot lopend dinerbuffet, lunchtas-to-go, of ofyr-bbq op buitenlocatie. Het team in ons landgoedrestaurant zorgt goed voor jouw gasten. Neem contact op voor informatie over arrangementen en het doorgeven van dieet- en allergiewensen.

Evenement op Landgoed Zonneoord met stretchtent en ofyr bbqEvenement met mountainbiken als activiteit op Landgoed Zonneoord

 

Landgoed Zonneoord als evenementenlocatie huren 

Wij kunnen eindeloos lovend over onze evenementenlocatie vertellen. Maar zelf ervaren is leuker! Maak gerust een afspraak om langs te komen. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Alles staat in de startblokken om van jouw business event een succesvolle belevenis te maken in de natuurlijke, inspirerende omgeving van onze evenementenlocatie Landgoed Zonneoord. Spreken en zien we je snel?

Vlieg alvast in vogelvlucht over Landgoed Zonneoord: kijk de video op onze homepage.

Aanvraag eventlocatie huren

Onze gastvrouwen helpen je graag

Meer weten over het organiseren van een evenement?

Waarom een evenement organiseren
op Landgoed Zonneoord?