Stretchtent voor jouw evenement

Trots op onze aanwinst: een stretchtent voor 50 tot 75 personen. Je weet wel: zo’n tent op houten palen met een charmant puntdak. Het beige doek van stretchtent is waterdicht, zodat jij ‘m ongeacht de weersomstandigheden kunt gebruiken voor jouw evenement. We kunnen de tent voor je aankleden met onze statafels, kruiwagenbanken, verrijdbare piano en bbq of buffet of andere meubels en decoratie voor je huren. Jij vraagt, wij draaien! 

Wat is een stretchtent?

Misschien ken jij dit type tent beter onder de naam bedoeinentent. Want dat is wat een stretchtent van oudsher is: een tijdelijk onderkomen voor nomaden. Door de slimme constructie die zij bedachten, kunnen we onze stretchtent snel en makkelijk overal op landgoed Zonneoord voor je opzetten. 

Waarom stretchtent huren?

Waarom zou je de Zonneoord stretchtent huren? Om je op ideeën te brengen: ga wandelen met alpaca’s en met de stretchtent als begin- en eindpunt, sluit je seminar af met een borrel op ons terras onder de stretchtent, eet ergens op ons landgoed je lunch onder de tent in de pauze van je netwerkbijeenkomst in Groot Zonneoord of sluit je brainstormsessie in de out-of-the-box-box af met een bbq en borrel onder de stretchtent. 

Enthousiast geworden? Neem contact op met Claudia Veenendaal, coördinator sales & banqueting bij landgoed Zonneoord, om jouw wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen