Netwerkbijeenkomst

Jij maakt je hard voor een gezondere samenleving. Je wilt dan ook innoveren en verandering teweegbrengen. Waar vind je dan de gelijkgestemden die jou daarbij helpen? Met wie je kunt ontmoeten, bijeenkomen, kennis delen en samen vernieuwen? Op kennis- en innovatiecampus Zonneoord vind jij de perfecte omgeving voor een inspirerende netwerkbijeenkomst. Een werk- en ontmoetingsplek, middenin de natuur.

Waarom een netwerkbijeenkomst?

Tegenwoordig kom je met een druk op de knop in contact met elkaar. Wat is dan precies het nut van een netwerkevent organiseren? Wat ons betreft gaat er niets boven een fysieke ontmoeting. Waarbij je elkaar echt kunt zien en horen. Dat geeft ruimte voor een organisch en energiek gesprek, zodat jullie als ‘verandersdenkenden’ écht de connectie aan kunnen gaan. Dat hebben we natuurlijk allemaal nodig, maar al helemaal als het om gezondheid en innovatie gaat.

De voordelen van een netwerkevent op een rij:

  • Een grote groep gelijkgestemden op één plek
  • De ideale kans om samen te werken aan innovaties
  • Een laagdrempelige manier om te sparren over nieuwe ideeën
  • En niet te vergeten: een gezonde dosis gezelligheid

Een inspirerend netwerkevent in de natuur

Een netwerkbijeenkomst kan allerlei vormen aannemen. Ook op ons landgoed. Het grote voordeel van Zonneoord is, dat je hoe dan ook omringd bent door natuur. Innovatie ontstaat in een inspirerende omgeving en dat is het hier zeker! Een voorbeeld: je huurt het hele landgoed voor een dagdeel af. Het zonnetje schijnt en de wind ruist door de bladeren. Gasten mengen zich onderling voor de entree, in de wandelgangen en in de omliggende natuur. Het gonst werkelijk van de ideeën.

Zijn de weersomstandigheden minder dan ideaal? Dan regelen we overkappingen en terrasverwarmers, of verplaatst de boel gewoon naar binnen. Bijvoorbeeld naar een van onze mooie zalen met uitzicht op het paviljoen. Minstens net zo knus en inspirerend!

Jouw netwerkevenement organiseren?

Bij een netwerkbijeenkomst organiseren komt best wat kijken. Gelukkig deinst ons team nergens voor terug. Het maakt niet uit of je een klein of groot gezelschap bent, wat voor catering je voorkeur geniet, en of je bijzondere wensen voor de aankleding hebt. Misschien heb je wel een bepaald thema in gedachten, of is jouw oog gevallen op een specifiek deel van het landgoed. Hoe dan ook: ons enthousiaste team zorgt er wel voor dat jij zorgeloos kunt netwerken. Bespreek het netwerkevent dat jij voor ogen hebt dus gerust met onze professionals. Laten we samen innoveren.

Onze gastvrouwen helpen je graag

Ook netwerken op Landgoed Zonneoord?

Waarom Landgoed Zonneoord?