Trimbaan

Het is tussen de middag en jij hebt zin in wat beweging. Je gaat een eindje wandelen – misschien neem je een broodje en flesje fruitsap uit het landgoedrestaurant mee – over het landgoed. Na een aantal paden bewandeld te hebben en hekken gepasseerd te zijn, stuit je ineens op een aantal fitnesstoestellen. Gewoon in het wild! Dat klopt, want dat is onze trimbaan. En daar mag jij naar hartenlust gebruik van maken.

  • zes verschillende oefeningen
  • lekker in de buitenlucht, in een prachtige omgeving
  • op loopafstand van het landgoed
  • vrij te gebruiken voor bewoners en gasten

Sporten in de natuur

Het trimparcours bestaat uit een zestal toestellen mét instructies hoe te gebruiken. Je bent vrij om ze zo vaak als je wilt en in jouw eigen gekozen volgorde te gebruiken. Misschien past de ene net wat beter bij jou dan de andere. Je zult zien dat je het niet kunt laten om oefening na oefening te doen. Niet zo gek, want je doet iets wat gezond is, door deskundigen belangrijk gevonden wordt en je een goed gevoel bezorgd. Inclusief wandeling heen en terug kost het je al met al 40 minuten om toch maar mooi in de gezonde buitenlucht een prestatie neer te zetten.

Staat het weer een wandeling niet toe of heb je gewoon zin om binnen te werken aan je conditie en gezondheid? Neem dan eens een kijkje in onze KICfit-faciliteit.

Hoe kom je bij de trimbaan?

De wandelpaden op Landgoed Zonneoord staan goed aangegeven, dus het kan eigenlijk niet misgaan. Maar voor het geval dat, is dit hoe je bij de trimbaan komt:

  1. neem de achteruitgang van Groot Zonneoord;
  2. loop tussen de vier fraaie paviljoens door (vergeet in de zomer niet even stil te staan bij de bloemenpracht!);
  3. sla na het hekje aan de rand van het landgoed rechtsaf de zandweg op;
  4. ga na ongeveer 100 meter door het hek aan je linkerhand;
  5. je bent gearriveerd op je bestemming!

Fijn is dat de doorgang te nauw is voor mountainbikers. Zij kunnen elders in de omgeving hun hart ophalen, maar hier kun jij in alle rust bewegen. Zodat jij straks je dagelijkse werk weer vol goede moed kunt voortzetten.

Wil je meer weten?

Neem contact op
We helpen je graag