KICfit

Jij gelooft vast in de wijsheid dat een gezond mens in een gezond lichaam woont. En dat je op een actieve wijze wat aan je gezondheid kunt doen door te bewegen. Buiten is natuurlijk hartstikke gezond, maar het kán ook binnen. Want we hebben een uitstekende fitnessruimte ingericht in ons hoofdgebouw.

  • diverse cardio- en krachttrainingsapparatuur
  • de hele dag vrije toegang met persoonlijke sleutel
  • mogelijkheid tot fitnessprogramma op maat
  • digitale monitoring van je voortgang
  • integrale blik op gezondheid, vitaliteit en welzijn

Fitness op het werk

Stel je voor dat je op ons landgoed werkt. Of het nu permanent is of tijdelijk. Misschien zelfs wel voor één dag. Dan regel je met een van de gastvrouwen wanneer (en hoe vaak) je wilt sporten. Misschien vind jij het fijn om de ochtend af te trappen met fitness voor het werk, of juist aan het einde van de dag. Tussendoor kan ook gewoon.

Er is voldoende ruimte om je om te kleden en te douchen. De fitnesszaal is uitgerust met verschillende apparaten voor cardio en krachttraining. Er is al veel bekend over welke bewegingen wanneer nuttig zijn – door geleerden zoals prof. Erik Scherder bijvoorbeeld – maar mocht je extra uitleg of ondersteuning willen, dan regelen we dit graag in overleg met je.

Persoonlijk fitnessprogramma

Wat nu als je vaker op Landgoed Zonneoord bent en op langere termijn aan je vitaliteit en welzijn wilt werken? Dan kun je bijvoorbeeld een onderzoek laten doen door Geert van Dijk. Hij neemt – afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt – een inspanningsonderzoek, PPMO of krachtonderzoek bij jou af en stelt een programma voor je op. Je ontvangt een persoonlijke ‘sleutel’ waarmee je wordt gemonitord en waarop je vorderingen bij worden gehouden.

Gezondheid stimuleren en faciliteren

Landgoed Zonneoord is een Campus voor Kennis en Innovatie voor een gezonde samenleving. Hoe maken we Nederland gezonder? Daarbij denken we niet alleen maar over gezondheid in termen van fysieke fitheid en prestatie. We weten dat welzijn een integrale blik vereist. Dat zie je bij ons in alles terug. Van ergonomische werkplekken tot gezonde lunches en de verbinding met de natuur.

We nodigen ook graag andere ‘verandersdenkenden’ uit om hier te ontmoeten, bijeen te komen, kennis te delen en samen te vernieuwen. In een gezonde omgeving, midden in de natuur.

Ook sporten op

Ook sporten op
Landgoed Zonneoord?