KICfit

Geloof jij ook in de wijsheid dat een gezonde mens in een gezond lichaam woont? En dat je op een actieve wijze wat aan je gezondheid kunt doen door te bewegen. Natuurlijk... dat bewegen kun je buiten doen (doen!). Maar het kán ook binnen.

En daarom hebben we een uitstekend geoutilleerde fitnessruimte 'in de aanbieding'. Stel je voor dat je op ons Landgoed werkt. Of het nu permanent is of tijdelijk. Misschien zelfs wel voor één dag. En je wilt gebruik maken van deze faciliteit. Aan het begin van je dag, aan het einde ervan of wellicht gewoon tussendoor. Dan regel je dat met onze gastvrouwen. Je kleedt je om, doet wat oefeningen en gaat douchen. Wetenschappers als Prof. Erik Scherder en vele anderen kunnen je precies uitleggen hoe nuttig een en ander is.

En stél nu eens dat je dit vaker wilt doen en je veel vaker op Landgoed Zonneoord werkt... dan zou je ook eerst een onderzoek laten doen door Geert van Dijk. Hij is onze man die op basis van een paar tests een programma voor je in elkaar zet. Dat programma staat op je persoonlijke 'sleutel' die je ontvangt. De apparaten die je vervolgens gebruikt zijn net zo slim als Geert. Je houdt er je vorderingen mee bij en je kunt er op afstand mee worden gemonitord. Ook dit is een voorbeeld hoe we gezondheid stimuleren en faciliteren.