Kantoorruimte huren

Als je dan toch op zoek bent naar een vaste of tijdelijke kantoorruimte… Waarom dan niet een kantoorruimte huren en werken in het bos? Bij Zonneoord begin je elke werkdag in een gezonde werkomgeving, middenin de natuur. Hier komen gezondheid, kennis, innovatie en natuur samen. We nodigen graag alle ‘verandersdenkenden’ uit die ook streven naar een natuurlijke en gezondere samenleving.

  • campus voor kennis en innovatie in de natuur
  • ontmoetingsplek voor gelijkgestemde bedrijven en organisaties
  • duurzame en inspirerende kantoorruimtes
  • vaste of tijdelijke werkplek, ook flex- en projectruimtes
  • toegang tot restaurant, fitnesscentrum en landgoed
  • maatwerk naar jouw wensen

Kantoorruimte in een natuurlijke omgeving aan de Veluwe in Ede

Een inspirerende werkomgeving

Stel je voor: je neemt ’s ochtends plaats in een lichte, open ruimte met uitzicht op een paviljoen en achterliggend bos. Tijdens het werk bedenk je al waar je straks een wandeling gaat maken. Na een paar uur goed gewerkt te hebben, trek jij er met een broodje en flesje fruitsap (vers, gezond en lokaal) uit het landgoedrestaurant in de hand op uit. Je slentert op je gemak over de wandelpaden die over het glooiende landschap krioelen.

Een frisse neus doet wonderen, want je streept vervolgens taak na taak af. Halverwege de middag maak je nog even een rondje door het pand en raak je aan de praat met een paar huurders die hier ook een kantoorruimte huren. Je wisselt contactgegevens uit; wie weet wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Aan het einde van de dag schud je de spieren los in het KICfit-fitnesscentrum of op de trimbaan in het bos. Je informeert nog even bij de gastvrouw of je, naast je vaste werkplek, volgende week ook een vergaderzaal huren kan voor een brainstormsessie met collega’s over een project dat op de planning staat. In zo’n inspirerende en duurzame werkomgeving komen daar ongetwijfeld net zulke innoverende ideeën uit als op je werkplek.

Kantoorruimte in een natuurlijke in Ede

Jouw bedrijfsruimte huren

Zie je jezelf al zitten? Wil je voor jezelf, een groep collega’s of je hele bedrijf een vaste of tijdelijke kantoorruimte huren? Je hebt de keuze uit verschillende ruimtes, allemaal voorzien van whiteboard (met flipover, stiften en wisser) en een monitor. Naast onderstaande ruimtes kun je overigens ook projectkamers, flexplekken en zelfs een heel kantoor huren:

Ruimte

Voorzieningen

Prijs per dagdeel (4 uur)

Hermen J. Jacobskamer

15

Monitor

€35

Machteld Huberkamer

32

Monitor

€45

Willem Johan Kolffzaal

58

Monitor

€60

Jacobus Barendzaal

75

Monitor

€75

Overige ruimtes

Divers

Uiteenlopend

In overleg

 

Interesse in een kantoorruimte huren? Wil je meer weten of heb je bijzondere wensen? Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. Wij maken het je graag naar je zin.

Onze gastvrouwen helpen u graag

Kantoorruimte huren op Landgoed Zonneoord?

Waarom een kantoorruimte huren
op Landgoed Zonneoord?