Kantoorruimte huren

Als je dan toch op zoek bent naar een vaste of tijdelijke kantoorruimte… Waarom dan niet een kantoorruimte huren bij Zonneoord, zodat je kunt werken in het bos? Het landgoed is ook evenementen- en vergaderlocatie en centraal gelegen in Nederland, midden in de landelijke omgeving van Ede op de Veluwe. 

Waarom een kantoorruimte op Zonneoord?

  • Werken, vergaderen, evenementen organiseren en sporten op 1 plek
  • Lunch en catering dagelijks vers bereid en geserveerd in landgoedrestaurant 
  • Gezonde werkomgeving in de Veluwse natuur met mogelijkheden voor binnen en buiten sporten.
  • Maatwerk naar jouw wensen door mensen bij wie gastvrijheid voorop staat 
  • Enthousiaste medehuurders
  • Campus voor kennis en innovatie

Kantoorruimte in een natuurlijke omgeving aan de Veluwe in Ede Inspirerende kantoorruimtes op Landgoed Zonneoord in bosrijke omgeving op de Veluwe

Gezonde werkomgeving in de natuur op de Veluwe

De Veluwe is wat je noemt een gezonde werkomgeving. Ons landgoed aan de rand van Ede in Gelderland is omgeven door bossen en in de directe nabijheid vind je weidse uitzichten over de weilanden. Een werkplek die inspireert en kalmeert. Je werktijd doorbrengen in een groen kantoor waar je in je pauze zo de natuur in wandelt en na werktijd kunt sporten. Wie wil dat nou niet?! Flexwerken kan op onze tijdelijke werkplekken, maar onze vaste huurders willen niet meer anders…

Team Fringe is een van onze enthousiaste huurders

Enthousiaste huurders

Op onze nieuwspagina komen verschillende huurders, zoals team Fringe op de foto, aan het woord. Zij kunnen je het beste vertellen waarom zij enthousiast zijn over een kantoor huren op Landgoed Zonneoord. Overeenkomsten in hun verhalen over de bedrijfsruimtes: handig dat Zonneoord voorzieningen combineert voor zowel werkenvergaderen als evenementen organiseren, de snelle en vriendelijke service van de landgoedmedewerkers en de blij verraste reacties van werkrelaties die hun kantoor bezoeken. 

Werken op Zonneoord in Ede met alle ruimte voor vergaderen en evenementen

Werken, bedrijfssport, vergaderen en evenementen organiseren

Nuttig en aangenaam verenigen, gaat heel gemakkelijk op Zonneoord. Je hebt alles wat je nodig hebt op één plek. Naast je kantoor om te werken zijn er opties voor bedrijfssport. Je kunt fitnessruimte KICfit induiken (abonnees), aan de slag op de trimbaan, aansluiten bij de georganiseerde hardloop- en wandelmomenten onder begeleiding, of een mountainbike of e-bike huren voor een tocht over het landgoed. 
Verder beschikt het landgoed over een groot aantal zalen voor vergaderen. Je kunt zelfs vergaderen in de natuur in onze stretchtent en out-of-the-box-box
Ook biedt het landgoed je alle ruimte voor organiseren van evenementen, zoals een vergadering in combinatie met activiteit, netwerkbijeenkomst, heisessie, brainstorm, workshop, teambuilding

Catering verzorgd vanuit het landgoedrestaurant van Zonneoord

Lunch en catering door landgoedrestaurant

Zowel lunch als catering wordt voor je geregeld. Als huurder van een kantoor op Zonneoord staat in het landgoedrestaurant elke dag een uitgebreide lunch klaar. Je kiest uit gezonde broodjes, salades en soepen. Alles wordt vers bereid door onze professionele koks van het landgoedrestaurant. 
Catering voor jouw vergadering of evenement is van hieruit eenvoudig voor je geregeld. Als huurder profiteer je van voordelige prijzen. Je kunt om een lunchtasje vragen om lopend buiten op te eten, een lunch laten serveren in een vergaderzaal of een dinerbuffet of à-la-cartediner met speciaal thema aanvragen. Laat ons weten hoe we de innerlijke mens mogen verwennen en we regelen het graag. 

Hartelijk en servicegericht landgoedteam

De hartelijke medewerkers in ons landgoedteam spelen een belangrijke rol in het jou thuis laten voelen op Zonneoord. Servicegericht zijn, staat in onze dienstverlening altijd voorop. Van het aannemen tot postpakketten voor huurders tot het klaarmaken van een speciale lunch voor vergaderingen en meedenken over het organiseren evenementen. Wat je ook bedenkt; deel je wensen. Wij doen ons uiterste best ze te realiseren. En waarin we niet direct kunnen voorzien, regelen we graag voor je in samenwerking met lokale aanbieders. 

Kennis en innovatiecampus 

Landgoed Zonneoord staat op de kaart als campus voor kennis en innovatie. Organisaties en bedrijven die bij ons een kantoor huren, zijn vooruitstrevend binnen hun specialisme. Wil jij met jouw organisatie werken in een stimulerende, groene omgeving? Neem gerust contact op en breng vrijblijvend een kennismakingsbezoek om te ontdekken of jij en je collega’s bij ons willen wonen.

Toon mij contactgegevens

Ontdek het landgoed

Ontdek het landgoed in deze dronevideo; je vliegt in vogelvlucht over onze werk-, vergader en evenementenlocatie. Zo kan werken in de natuur eruit zien.

 

Onze gastvrouwen helpen je graag

Meer weten over onze kantoorruimtes?

Waarom een kantoorruimte huren
op Landgoed Zonneoord?