Wie wij zijn

Theo - Directeur

Theo over zijn werk: “Landgoed Zonneoord wil een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving. De groene omgeving draagt daaraan bij, maar ook het gezonde eten, de gastvrije medewerkers en het feit dat alles goed geregeld is. Ik help daar graag aan mee.”

Theo - Directeur

Nicolette - Gastvrouw

Nicolette over haar werk: “Te midden van al het groen ontstres ik. Ik weet dan ook zeker dat jij, als je eenmaal op het landgoed bent geweest, terug wilt komen. Als gastvrouw zal ik je dan weer vriendelijk welkom heten.”

Nicolette - Gastvrouw

Peter - Huismeester

Peter over zijn werk: “Er is bij Zonneoord geen dag hetzelfde en daar hou ik van. Heeft de gast bijzondere wensen? Wij gaan het regelen. Ik help, net als mijn andere collega’s, de gasten net even dat stapje verder zodat ze blijven terugkomen.”

Peter - Huismeester

Mirjam - Office Manager

Mirjam over haar werk: “Met een heel divers takenpakket help ik achter de schermen alles op rolletjes te laten lopen. Tijdens mijn lunchpauze maak ik altijd een boswandeling, waardoor ik ’s middags weer fris verder kan. Een aanrader als je hier bent!”

Mirjam - Office Manager

Sven - Algemeen Medewerker

Sven over zijn werk: “Als ik mijn rondes doe waarbij ik de koffiemachines reinig en aanvul, meehelp in de keuken of bij gelegenheden help opbouwen, is het mooi om te merken dat deze fantastische locatie midden in de natuur mensen rust geeft.”

Sven - Algemeen Medewerker

Nelleke - Office Assistent

Nelleke over haar werk: “Ik help waar nodig op kantoor en zeg tijdens mijn werkzaamheden gezellig iedereen gedag. Verder heb ik vooral contact met (toekomstige) gasten via de website en social media. We vinden het belangrijk dat je ons, wanneer nodig, goed kunt bereiken.”

Nelleke - Office Assistent

Monique - Gastvrouw

Monique over haar werk: “Als eerste aanspreekpunt voor gasten en huurders via de mail, aan de telefoon of aan de balie, zorg ik ervoor dat ze zich bij binnenkomst gelijk thuis voelen. Gastvrijheid vinden we bij Zonneoord belangrijk en dat voel je.”

Monique - Gastvrouw

Claudia - Coördinator Banqueting & Sales

Claudia over haar werk: “Elke dag komen hier, naast de vaste kantoorhouders, nieuwe mensen. Ik pas me dan ook aan, want niet elke gast is en wil hetzelfde. Dat maakt dit werk leuk! Ik ben heel flexibel en denk graag mee met de verschillende wensen."

Claudia - Coördinator Banqueting & Sales

Fie - Rechterhand Chef-koks

Fie over haar werk: “Ik vind het belangrijk dat we echt service verlenen. De locatie is al perfect. Het is mooi, bosrijk en het ligt gunstig in het midden van het land. Toch doen we graag nog dat beetje extra waardoor de gast echt blij en tevreden is.”

Fie - Rechterhand Chef-koks

Arjan - Chef-kok

Arjan over zijn werk: “Dagelijks verzorgen wij de lunch met verse en eerlijke producten. Bij evenementen voorzien wij ook in de eetwensen. Denk aan een diner, borrel of andere hapjes. Ons eten heeft een duidelijke eigen identiteit. Dat proef je.”

Arjan - Chef-kok

Christa - Gastvrouw

Christa over haar werk: “We krijgen van gasten die hier voor het eerst zijn zo vaak te horen hoe mooi het hier is en dat we ons bevoorrecht mogen voelen in deze prachtige natuurlijke omgeving te werken. En zo voel en ervaar ik het ook.”

Christa - Gastvrouw

Petra - Kok

Petra over haar werk: “Qua eten is bij ons alles mogelijk. Niet alleen de locatie is op Landgoed Zonneoord prachtig, ook zijn er ruime zalen en kan er lekker gegeten worden. Waar het kan maak ik vanuit de open keuken graag een praatje met je.”

Petra - Kok
Vragen of opmerkingen Arjan - Chef-kok

Vragen of opmerkingen
Neem contact met ons op