Populaire combi: meeting en activiteit

De afwisseling van een meeting met activiteit verfrist de geest en verandert je vergadering in een mini-event. In dit blog vind je suggesties voor korte activiteiten.

Populaire activiteiten voor combi met meeting

De meest populaire activiteiten die een goede combi met een meeting zijn, duren 1 tot 2 uur en vinden plaats op ons landgoed:

 1. Sportieve activiteit: mountainbiken met gids. 
 2. Activiteit ter afwisseling: natuurwandeling met gids. 
 3. Mini-event ter ontspanning: hapje en drankje in de natuur met gebruik van tent(en), barbecue of kampvuur (mits veilig bevonden) en statafels. 

Wij zorgen dat zo’n korte activiteit past in het 4- of 8 uursvergaderarrangement dat je bij ons boekt. In dit blog lees je meer over bovenstaande én andere activiteiten. 

meeting afwisselen met activiteiten populair bij zonneoord vergaderingen binnen vergaderen combineren met een activiteit buiten

Maak van je meeting een mini-event

Je maakt van je meeting een mini-event door een zakelijk evenement als vergaderen te combineren met een korte activiteit. Veel leuker en bovendien ook nog eens gezond voor je vergadergasten. 

 • Want plan je een activiteit vooraf, dan is het een goed opwarmertje die direct een positieve vibe geeft. 
 • Doe je tussen het vergaderen door iets, dan biedt dat de geest afwisseling en geeft het hernieuwde energie voor het vervolg van je meeting. 
 • Ga je voor een activiteit achteraf, dan is het na al dat vergaderen een welkome vorm van ontspanning.  

vergaderen-buiten-staand-afwisseling-activiteit-meeting korte activiteit ter afwisseling van meeting is naar de trimbaan gaan

Uit de vergadermodus met sportieve activiteit 

Even helemaal uit de vergadermodus kom je als je een korte sportieve activiteit kiest voor jouw meeting met mini-event. Je kunt je in het zweet werken… of niet. 

Kalme sporten voor jou en vergadergenoten: 

 • Natuurwandeling met gids naar het SOMA-terrein
 • Segway rijden, e-biken of fietsen (met gids) op paden rondom Zonneoord.
 • E-chopper rijden over de Veluwe volgens een op maat samengestelde route.  
 • E-steppen naar de Koepel in Lunteren met drankje of ijsje ter plaatse.

echopper rijden als activiteit ter afwisseling van vergaderen en leuk minievent Vergaderruimte Machteld Huber bij Landgoed Zonneoord

Outdooractiviteiten die iets meer inspanning van vergaderdeelnemers vragen:

 • mountainbiken met gids of behendigheidstraining op de mtb. 
 • oefeningen op de trimbaan van Zonneoord. 
 • fitness in de sportzaal van KICfit op ons terrein.

Spel als korte activiteit 

Lol maken tussen het vergaderen door. Dat gaan jij en je vergadergenoten zeker doen als je kiest voor spel als korte activiteit. Bij spelactiviteiten kun je denken aan:

 • touwtrekken
 • klootschieten
 • handboogschieten
 • lopen met alpaca’s en opdrachten uitvoeren 
 • Vraag ook gerust om een spel op maat. 

Voor sport en spel is je gids / begeleider / op-maat-bedenker Geert van Dijk of iemand uit zijn kundige team. Zij zijn via KICfit aan Landgoed Zonneoord verbonden. Voor bijvoorbeeld het rijden op een segway, e-chopper en lopen met een alpaca werken wij samen met lokale ondernemers. 

Online vergaderen via wifi en monitor in Machteld Huber vergaderruimte Vergaderruimte Machteld Huber bij Landgoed Zonneoord

Eten als smaakvolle activiteit

Wij hebben gezondheid hoog in het vaandel staan en dus zorgen we goed voor onze gasten. Vergaderen vraagt energie van lichaam en geest, dus eten mag je gerust een activiteit zien. Smaakvolle hapjes en drankjes, zoals een tafelgarnituur, royale borrelplank of dinerbuffet zijn een piece of cake voor de catering die vanuit ons Landgoedrestaurant wordt verzorgd. 

We doen er graag een schepje bovenop en weten dat onze gasten deze activiteiten steeds weer als een mini-event op het gebied van eten en drinken ervaren:

 • Barista met koffiewagentje die speciale koffie’s schenkt op ons terras.
 • Lunchtas om tijdens een wandeling leeg te snoepen.
 • Foodtrucks op het grasveld waar je bijzondere gerechten haalt.
 • Walking diner*-arrangement ervaren in ons Landgoedrestaurant of Ontmoetingsruimte.
 • Menu van de Chef* geserveerd krijgen in ons Landgoedrestaurant. 
 • Barbecue* op locatie met gebruikmaking van onze stretchtent en statafels.
 • Zelf je voor- hoofd- of nagerecht opmaken met ingrediënten die onze kok Arjan klaarzet en toelicht. 

* dinerbuffet, walking dinner en barbecue reserveren, kan vanaf 20 personen en een menu vanaf 13 personen.  

Lunch of diner in de ontmoetingsruimte als onderdeel van vergaderarrangementen bij Zonneoord bbq in combi met vergadering verzorgd door landgoedrestaurant Zonneoord

Boeken vergaderruimte, vergaderarrangement en activiteit

Jouw meeting houden op Landgoed Zonneoord? Je boekt een vergaderruimte, daarnaast per persoon een vergaderarrangement en een activiteit naar keuze.

Vergaderruimtes 

Bij Zonneoord vind je vergaderruimtes binnen én buiten, voor kleine en grote groepen. Op de offline vergaderruimte na, zijn ze voorzien van wifi. Bekijk foto’s en info van vergaderlocaties

Vergaderarrangementen 

Je hebt de keuze uit een  4- en 8-uursarrangement inclusief koffie, thee en assortiment roomboterbanket. Vanafprijs per persoon respectievelijk € 6,00 en € 11,00. Als je geen lunchactiviteit organiseert, kies dan voor een vergaderarrangement inclusief lunchtas, vanafprijs per persoon voor 4- en 8-uursvergaderarrangement respectievelijk € 23,00 en € 28,00.

Activiteiten

Sportieve activiteiten, spel of eten boeken om van jouw vergaderdag een mini-event te maken (ook leuk als teambuilding trouwens)? Coördinator sales & banqueting Claudia kent alle mogelijkheden. Neem contact op en deel gerust je ideeën voor jouw meeting met mini-event. Claudia brainstormt graag met je mee en maakt een offerte op maat. 

Wandelen met lunch via zonneoord catering in pauze van meeting Meeting afwisselen met activiteit resulteert in een minievenement bij Zonneoord

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen