Buiten vergaderen

Zoek je een vergaderlocatie buiten de gebaande paden, dan is vergaderen in de bossen rondom Ede bij Zonneoord iets voor jou. Ons landgoed is de perfecte plek voor een inspirerende buitenvergadering. Wist je trouwens dat buiten vergaderen veel voordelen heeft? We vertellen je er hieronder alles over.

Weet je al wat je wilt? Laat ons je direct helpen: vraag informatie over een vergaderlocatie huren aan.

Waarom buiten vergaderen?

Veel mensen zien de vergadering als een zakelijke verplichting. Organisaties weten dit, en dus geven we er allerlei andere namen en vormen aan. Sparren, sprinten, brainstormsessies, heidagen, noem de vergadertrends maar op. We snappen dus allang dat we vergaderen veel leuker kunnen maken. Dat geeft meer energie, meer inspiratie en uiteindelijk meer resultaat.

Buiten vergaderen is zo’n variatie die bij uitstek een positief effect heeft. Denk maar eens aan de volgende voordelen van vergaderen in de buitenlucht:

  • Je wordt even weggehaald uit je ‘stoffige’ kantooromgeving (hoe leuk je werkplek ook is; een change of scenery doet wonderen)
  • Als we in contact komen met de natuur, spreken we een ander deel van ons brein aan en komen we met nieuwe ideeën en invalshoeken
  • Frisse lucht doet onze hersenen goed
  • Door fysiek actief bezig te zijn (bijvoorbeeld tijdens een weeting – wandelmeeting oftewel wandelend vergaderen) stimuleer je de bloedsomloop en dus ook je hersenactiviteit
  • Al met al: meer energie, meer concentratie, meer motivatie, meer creativiteit, betere ideeën, beter resultaat

buiten vergaderen bij Landgoed Zonneoord in EdeWandelend buiten vergaderen bij Landgoed Zonneoord

De ideale vergaderlocatie in het bos en de wei

Zonneoord is een unieke vergaderlocatie in de natuur. Rondom de moderne, duurzame gebouwen verspreidt zich een weelderig en veelzijdig landschap. Door de afwisseling van dichte bosgebieden en open graslanden kun je hier zowel vergaderen in het bos als vergaderen in de wei.

Ieder seizoen valt er bovendien wel weer iets anders te zien en beleven op het landgoed. Raak jij geïnspireerd door het vrolijke gekwetter van de staartmees die zijn nest bouwt in de lente, of komen er bij jou eerder ideeën opborrelen tussen de weelderige herfstkleuren aan de loofbomen? Geen vergadersessie, wanneer in het jaar dan ook, die niet uitmondt in succes als je ‘m hier in de natuur organiseert. En no worries over het Nederlandse weer. We zetten gewoon de stretchtent voor je neer.

Tijdelijke kantoorunit huren

Een tijdelijke kantoorunit huren behoort ook tot de mogelijkheden. Letterlijk. Onze out-of-the-box-box vind je buiten, in de prachtige natuur. In deze ruimte is plek voor maximaal acht personen en eenmaal binnen kunnen jullie met een blik op de natuur nóg wat meer out of the box denken.

Vergader je toch liever binnen? Dat is geen enkel probleem. In onze grootste ruimte is er, met de juiste inrichting, ruimte voor tachtig mensen en voor alles tussen de acht plekken van de out-of-the-box-box-unit en de grootste ruimte hebben we ook genoeg keuze.

Lees ook: 5 tips voor wandelen in de natuur rondom Zonneoord

buiten vergaderen onder stretchtent bij Landgoed Zonneoord in EdeOut of the box buiten vergaderen bij Landgoed Zonneoord

Jouw buitengewone buitenvergadering

Laat gewoon vergaderen buiten beschouwing – gun jezelf en je team een buitengewone vergadering. Boek een bestaand arrangement of kies op maat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van vergadering en activiteit? En vergeet de gezonde lunch niet door catering toe te voegen aan je arrangement. Bespreek alles met onze gastvrouw of coördinator banqueting en sales om jouw buitenvergadering tot in de puntjes te laten verzorgen en helemaal naar wens te laten verlopen. 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek: toon contactgegevens

Kies jouw

Kies jouw
vergaderlocatie buiten