Herfst is aan op Landgoed Zonneoord in Ede

Wie Landgoed Zonneoord de komende tijd bezoekt, merkt al gauw: de herfst is AAN. Genieten geblazen na je vergadering, evenement of werkdag!  

Herfst is hard werken 

Hou je van herfst? Weinig Nederlanders die daar ja op antwoorden. Maar je gaat deze periode van het jaar waarderen zodra je het een keer meemaakt op ons landgoed. En je zult zien: Herfst is ook hard werken. 

De natuur doet zijn ding: de bladeren verkleuren van heldergroen naar geel en oranje-rood, totdat ze over een tijdje bruin en droog zijn en naar beneden dwarrelen op de paden die over het landgoed lopen. De lucht wordt frisser en ijler. En de zon schijnt nog steeds tussen de bomen door, maar voelt minder snel warm als je pauzeert op een bankje.

En ondertussen zijn de dieren druk. Eekhoorns, eksters en andere vogelsoorten zoeken actief naar noten om te begraven, zodat ze er ‘s winters van kunnen smullen. Egels en muizen gaan ook op zoek, maar dan naar een warm plekje om op koude dagen te kunnen schuilen. Jij kunt ze ontdekken als je over ons landgoed dwaalt. Dag grijs seizoen, hallo kleurrijke herfst! 

Bezoek je ons binnenkort om dit van dichtbij mee te maken? 

Contact opnemen

 

Herfst in de natuur rondom de panden van Landgoed Zonneoord in EdeKruiwagenbank op terrein van Landgoed Zonneoord Zonneoord

Unieke locatie voor werken, vergaderen en evenement in de natuur

Ja, we beseffen dat je in eerste instantie komt om te werken, vergaderen of een evenement bij te wonen. Maar wedden dat de natuur rondom onze unieke locatie je naar buiten lokt? 

Volg je gevoel, want natuur inspireert en ontspant. Wat voor de pauze onoplosbaar leek, blijkt snel gefikst als je na het opsnuiven van de frisse herfstlucht terugkomt en verder vergadert. Waar je aandacht eerst afdwaalde, heeft de wind je geest helder gewaaid en pik je alle informatie uit de presentaties op het evenement weer piekfijn op. Klinkt dat goed? Dan hoeven we je vast niet meer te vertellen hoe heerlijk het is om elke dag op ons landgoed te mogen werken… Natuur geeft je energie! 

Verrijk je vergadering, werkdag of evenement met een natuurbeleving. Je krijgt er energie, creativiteit en verbinding voor terug. 

Zaken doen en ontspannen 

Dit is wat Landgoed Zonneoord zo bijzonder maakt: dat je zaken doen en ontspannen moeiteloos combineert. Wij zien het als onze persoonlijke missie jou te voorzien van passende, formele faciliteiten. En jij kunt op de natuur vertrouwen voor informele, verkwikkende activiteiten. 

Faciliteiten

Alles is voorhanden. In de zomer kun je heerlijk buiten vergaderen. Bij herfstweer bieden we je binnen comfort in moderne, grote zalen of knussere ruimtes met uitzicht op de tuin. Ongeacht het seizoen vind je op elke plek vind je alle moderne gemakken die je nodig hebt voor werken, vergaderen en allesomvattende of kleinschalige evenementen. En de catering serveert je op maat samengestelde, vers bereide en gezonde gerechten vanuit het landgoedrestaurant. Uiteraard aangepast op de tijd van het jaar én jouw wensen. 

Herfstige bbq met mooi vlees verzorgd door catering vanuit landgoedrestaurant ZonneoordBbq geroosterde sla vanuit catering landgoedrestaurant Zonneoord

Activiteiten

Zodra de zakelijke kant klaar is, stap je naar buiten en proef je de herfst. Laat alles los door je spieren aan het werk te zetten. Denk aan een sportieve activiteit als wandelen over het net afgevallen bladerdek, een meer intensieve hardloopsessie in de kouder wordende buitenlucht of de omgeving verkennen tijdens een fietstocht met gids, waarbij je misschien wel een windjack nodig hebt.

Geen puf voor? Sluit af met verwennerij voor de innerlijke mens. Dan zetten we op ons terras de stretchtent neer. Het borrelt heerlijk aan een paar statafels. En waar onze chef-kok en zijn team 's zomers een lekker zalmpje bakken en salades serveren, verzorgen zij nu graag een herfstige bbq met entrecote die jou van binnenuit verwarmt en gegrilde romainesla als gezonde side dish.

Ontdek al onze diensten

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen