Workshop organiseren in Ede

Heb jij een technologie- of innovatiebedrijf in de zorg en wil je je medewerkers inspireren? Of wil je jouw medewerkers kennis laten maken met de laatste trends en ontwikkelingen binnen de gezondheidsbranche? Dan is een workshop in Ede aan de Veluwe organiseren dé ideale oplossing voor jou!

Wat is een workshop precies?

Simpel gezegd is het een vergadering of trainingssessie waarin mensen samenkomen om kennis te delen, van elkaar te leren en samen aan projecten te werken. Maar er is meer dan dat! Een workshop kan een geweldige manier zijn om te brainstormen over nieuwe ideeën, feedback te krijgen op je werk, of gewoon iets nieuws te leren.

Als je op zoek bent naar een plek om je volgende workshop te houden, verwelkomen we je graag bij Zonneoord. Onze prachtige locatie midden in de natuur biedt de perfecte setting voor creatief denken en productief samenwerken. Wij hebben alles in huis om jouw workshop tot een succes te maken, van moderne vergaderzalen tot ruime buitenruimtes. Dus als je op zoek bent naar een inspirerende en productieve omgeving, dan is Zonneoord de perfecte keuze!

Waarom jij een workshop moet organiseren

 • Een workshop zorgt ervoor dat jouw medewerkers meer leren door deel te nemen aan een praktisch evenement in plaats van een lezing of documentatie.
 • Daarnaast kunnen werknemers tijdens een workshop elkaar inspireren, wat voor meer vindingrijkheid zorgt. 
 • Tijdens een workshop wordt er ook vaak aandacht besteed aan het samenwerkingen tussen collega's afdelingen of zelfs organisaties. Dit kan jouw organisatie helpen nog efficiënter samen te werken.
 • Tenslotte is een workshop een leuke manier voor deelnemers om kennis op te doen.

Zakelijke workshops die je zou kunnen organiseren

Er zijn talloze zakelijke workshops te organiseren, zoals:

 • Product/Dienst Workshop: Hierbij dient de workshop als interne training of demonstratie bij het lanceren van een nieuwe dienst of product. 
 • Workshop Samenwerken: Deze workshop focust zich op teambuilding, wat op diverse unieke en creatieve manieren kan worden gegeven.
 • Sportieve workshop: Door de aanwezigheid van een outdoor trimbaan is het ook mogelijk om sportieve workshops te organiseren, waarbij je het werkleven combineert met de gezondheid van je collega’s of werknemers

Zonneoord: De perfecte plek voor jouw volgende workshop

Als je op zoek bent naar een workshoplocatie in Ede, moet Zonneoord bovenaan jouw lijstje staan! Dit zijn slechts een paar van de voordelen om jouw evenement te organiseren:

Kwaliteit van onze workshopruimtes

Onze workshopruimtes zijn licht en luchtig, met voldoende ruimte voor jouw eigen vergadering of presentatie. Zonneoord beschikt over moderne vergaderzalen, een sfeervolle lounge en een prachtige natuuromgeving. 

Talloze faciliteiten

We hebben een schat aan middelen en faciliteiten beschikbaar voor onze gasten.

 • Mogelijkheid voor sportieve activiteiten met de trimbaan en KIC-fit ruimte
 • Talloze parkeerplekken
 • Gezonde catering en lunch via het landgoedrestaurant
 • Verhuurbare vergaderzalen om je workshop over meerdere ruimtes te verdelen.
 • We hebben ook een reeks pauzeruimtes en ondersteunende faciliteiten beschikbaar, zodat je er zeker van kan zijn dat jouw evenement van begin tot eind soepel zal verlopen.
 • Bovendien kan ons cateringteam je ter plaatse voorzien van alles wat je nodig hebt om uw afgevaardigden te voeden en van water te voorzien. Met een breed scala aan dieetwensen, hebben we zeker iets dat bij ieders smaak past.

Moderne locatie in bosachtige omgeving

Het landgoed Zonneoord is uniek en inspirerend. Zo is Zonneoord centraal gelegen in Nederland, aan de Veluwe. Hier vind je alle rust en ruimte die je nodig hebt om te kunnen focussen op je werk. De ruimtes van Landgoed Zonneoord zijn modern ingericht met natuurlijke aspecten.


Professionele begeleiding door ervaren gastvrouwen

En last but not least: onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat je workshop tot in de puntjes geregeld is. Onze gastvrouwen helpen je graag bij de invulling, planning en organisatie van jouw workshop, zodat het een succes wordt! 

Wat te overwegen bij het kiezen van een workshoplocatie

Als het gaat om het kiezen van de juiste workshoplocatie, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden:

 1. Ten eerste moet je beslissen in wat voor soort ruimte je jouw workshop wilt laten plaatsvinden. Geef je de voorkeur aan een traditionele vergaderruimte, of liever in een meer creatieve en inspirerende omgeving? Is de ruimte rustig en zonder afleiding, of moet je opboksen tegen het omgevingslawaai van de straat of andere gebouwen in de buurt? Is het zonnig en licht, of voelt het donker en somber aan?
   
 2. Zorg ervoor dat de ruimte geschikt is om jouw evenement te organiseren. Heb je een podium nodig, of een geluidsinstallatie? Zijn er genoeg stoelen voor iedereen, of moet je extra tafels en stoelen meenemen?
   
 3. Een andere belangrijke factor is de grootte. Hoeveel mensen zullen jouw workshop bijwonen? Zorg ervoor dat je een locatie kiest waar iedereen comfortabel kan zitten.
   
 4. Hoe dichtbij is het openbaar vervoer, of is er parkeergelegenheid op het terrein?
   
 5. In tot slot, vergeet het budget niet! Er zijn genoeg betaalbare mogelijkheden om een workshoplocatie te kiezen.

Dus voordat je jouw handtekening onder de stippellijn zet, moet je deze vragen stellen en al jouw opties in overweging nemen. Een goede workshoplocatie kan het verschil van de wereld maken!

Onze gastvrouwen helpen je graag

Meer weten over onze workshoplocaties?

Waarom workshop organiseren
op Landgoed Zonneoord?