Projectruimte huren

Bij een mooi project hoort een mooie locatie, en landgoed Zonneoord is hierbij precies wat je zoekt. Het landgoed ligt midden in de Edese bossen waardoor jij en je gasten tot rust komen en zo alle ruimte hebben om geïnspireerd aan de slag te gaan.

Waarom een projectruimte op Zonneoord?

  • Samenkomen op een prachtige locatie
  • Lunch en catering vers bereid
  • Maatwerk naar jouw wensen om jouw project perfect te maken
  • Gezonde omgeving in de Veluwse natuur
  • Mogelijkheden binnen én buiten

Ik wil een projectruimte huren

Kantoor voor een dag

Een kantoor voor een dag om jouw project te organiseren. Het kan bij Zonneoord. Wij hebben verschillende ruimtes en zalen waar jij jouw doelen, en die van je gasten, kunt bereiken.
Hoe dichter je bij het landgoed komt, hoe meer vogels je hoort fluiten. Landgoed Zonneoord ligt in de natuur en de rust die hier hangt zorgt ervoor dat jij en je gasten zich volledig kunnen focussen op jullie project.

Aan de start van jullie projectdag druppelen de gasten binnen in de ontmoetingsruimte, en na een kopje koffie of thee is iedereen klaar om een goede start te maken met het programma van de dag. Die koffie en thee blijven overigens niet in de ontmoetingsruimte. Naar wens kunnen we die in jullie projectruimte verzorgen inclusief een roomboter banket.

Een groepsruimte huren

Landgoed Zonneoord heeft veel verschillende vergaderzalen waar jij je project kunt organiseren. Een groepsruimte huren is dan ook geen enkel probleem. Met negen verschillende zalen hebben wij wat je zoekt en binnen die vergaderzalen is er van alles mogelijk. In onze grootste ruimte is er, met de juiste inrichting, bijvoorbeeld plaats voor tachtig mensen. In elke zaal is er sowieso een seminarbox met kantoorartikelen aanwezig. Verder is alles wat je nodig hebt om je project te laten slagen binnen handbereik, bijvoorbeeld een flip-over of een whiteboard. Zoek je iets anders? Niets is ons te gek, we denken graag met je mee.

Meer informatie over de ruimtes

Catering tijdens jouw project

Het project maken jullie inhoudelijk zelf tot een succes, maar buiten dat nemen wij alles voor je uit handen. Bij landgoed Zonneoord ervaar je tijdens een pauze in de natuur echt even rust. Dat zorgt voor nieuwe inzichten in de tweede ronde.

Maar bij een pauze hoort eten, en daar komt chef-kok Arjan en onze catering van pas. Van twaalf tot één is het landgoedrestaurant geopend en daarnaast zijn er verschillende arrangementen mogelijk. Een lunchtas bijvoorbeeld, voor tijdens die middagwandeling. We houden wat catering betreft met iedereen rekening. Uiterlijk vijf werkdagen van tevoren horen wij graag of wij een lunch voor jullie mogen bereiden en als dat zo is, bespreken we eventuele voedingsrestricties. Gaan jullie liever tijdens de pauze door? Het is mogelijk om de lunch naar jullie zaal te laten brengen.

En ook na de projectdag hoeven we nog niet gelijk afscheid van elkaar te nemen. Dineren bij Zonneoord kan namelijk ook. Willen jullie de dag op deze manier gezamenlijk afsluiten, dan wordt dit diner in overleg voor jullie samengesteld.
Een tijdelijke werkruimte huren bij Zonneoord
Wij vinden het belangrijk dat jouw project tot een succesvol einde komt en we beseffen ons dat wij daar een grote rol in spelen. Het landgoedteam zorgt ervoor dat jouw tijdelijke werkruimte naar wens klaar staat voor de start van jullie projectdag en verzorgt alles wat er verder nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Ook als je gekke wensen hebt. We denken graag met je mee en er is bijna altijd wel iets te regelen.

Ik wil een projectruimte huren

 

Innovatie ontstaat in een
inspirerende omgeving

"Professioneel thuiskomen bij Landgoed Zonneoord!"

Patrick van Wordragen

Trainer

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen