Huurder aan het woord: kantoorruimte huren bij Zonneoord

Zonneoord, dat maken we samen! Hoe wordt het huren van een kantoor dat middenin de natuur staat nou ervaren? Om die vraag te beantwoorden geven we het woord aan één van onze huurders: Hugo Stoevelaar, directeur bij De Nationale Trombose Dienst (NTD). 

Z: Hallo Hugo! Wat doet NTD precies voor wie, met wie en vanuit welke kantoorsituatie? 

Hugo: Wat NTD precies doet? Wij faciliteren mensen met (een verhoogd risico op) trombose in zelfzorg. Onze e-learning en Trombose Zelfzorg geven deze mensen veel vrijheid terug. Zij kunnen zelf prikken om hun bloedstolling te controleren. Voordeel: zij hoeven nooit meer naar de prikpost en kunnen zelf prikken wanneer dat uitkomt. Onze support en begeleiding is 24/7 beschikbaar voor Nederlanders binnen en buiten de landsgrenzen. Een innovatieve manier van gezondheidszorg verlenen die uitstekend past binnen de kaders van Landgoed Zonneoord. We zijn hier niet voor niets al 13 jaar gehuisvest.  

Destijds, in 2008, kwam er één medewerker naar Ede. Inmiddels staan er in totaal 24 medewerkers klaar voor onze patiënten. Het NTD-kantoor op Landgoed Zonneoord heeft nu een flink aantal werkplekken en vergaderruimtes verdeeld over kantoren op 2 etages. Deze mooie locatie is voor alle medewerkers de centrale ontmoetingsplek, maar niet voor iedereen de vaste werkplek. Allereerst omdat een flink aantal collega’s verspreid door het land werkt. Ten tweede werken wij al sinds 2011 volgens het principe van het ‘Nieuwe Werken’. Oftewel: op kantoor en vanuit huis. Daar leent onze, vooral telefonische en digitale dienstverlening zich namelijk perfect voor. 

Z: Waarom ging NTD een kantoor bij Zonneoord huren? 

In eerste instantie was het eigenlijk toeval dat NTD bij Landgoed Zonneoord terecht kwam. Onze organisatie kwam in 2008 bij Zonneoord terecht doordat er een nieuwe bestuursvoorzitter aantrad die al bekend was met het landgoed. Later maakten we bewust de keuze om te blijven: begin jaar verlengden we weloverwogen het huurcontract.

Z: Wat maakt een kantoor huren op Landgoed Zonneoord zo anders dan elders een werkplek huren? 

Ga je een kantoor huren op Landgoed Zonneoord dan heb je een werkplek die je niet zomaar ergens anders vindt. Vanuit mijn kantoorraam kan ik de boomtakken bijna aanraken! Er worden hier op kantoor heel wat pauzewandelingen gemaakt; de natuur hier is prachtig, inspirerend rustgevend. Ik moet er niet aan denken op een industrieterrein aan te kijken tegen stalen loodsen. Geef mij maar een vogelconcert in plaats van een ronkende vrachtwagen.

Dat het landgoed door de jaren heen de nodige verbouwingen deed, faciliteiten heeft uitgebreid, zich flexibel opstelt en met je meedenkt, maakt een kantoor huren op Landgoed Zonneoord ook heel prettig. Alle huurders beschikken over heel veel gratis parkeerplekken. We kunnen lunchen in het Landgoedrestaurant - ik kan je hun fantastische soepen aanraden - en als we catering nodig hebben, is dat ook zo geregeld. 

Verder waardeer ik dat Landgoed Zonneoord zichzelf ziet als Kennis en Innovatie Campus voor een gezondere samenleving en het type huurders dat je daardoor hier ontmoet. 

Z: Wat is voor jou de meerwaarde van het feit dat huurders bij Zonneoord ‘Verandersdenkenden’ zijn? 

Dankzij een kennismakings- cq netwerkborrel van Landgoed Zonneoord, ken ik veel huurders. Iedere huurder gaf een pitch. Daardoor weet je wat je medehuurders doen en door de ontspannen omstandigheden leer je ook de mensen achter het bedrijf kennen. Soms vind je samenwerkingskansen die je vooraf niet had bedacht en sowieso is het zinvol voor verbreding van je netwerk. 

Z: Wat doet de natuur van het landgoed met jou? 

Eerlijk gezegd, besef ik niet altijd meer dat ik op zo’n uitzonderlijke locatie werk. Maar wat ik mooi vind, is dat je zo middenin de natuur zit dat je alle seizoenen van heel dichtbij meemaakt. ‘s Ochtends als ik uit de auto stap krijg ik een gratis vogelconcert, als ik achter mijn bureau zit, word ik getrakteerd op de capriolen van een eekhoorn in de boom en als ik rond schemering van kantoor vertrek, spot ik soms reeën en zwijnen. Ik woon graag in een groene omgeving; hoe geweldig is het dat ik er ook in mag werken! 

Z: Van welke faciliteiten op Landgoed Zonneoord maak je graag gebruik en waarom? 

Ik heb al het nodige genoemd, maar een faciliteit die ik persoonlijk van goede service vind getuigen, is dat Landgoed Zonneoord huurders en bezoekers voorziet van oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s. 

Wat ik verder perfect vind, is de afspraak die er met Landgoed Zonneoord is over post: er is een PostNL-haalservice waar je als huurder van een kantoor naar rato aan meebetaalt. Ideaal omdat wij wekelijks honderden pakketten naar patiënten versturen. Verder nemen de gastvrouwen pakketten aan. Heel efficiënt voor NTD, want wekelijks wordt veel voorraad geleverd. 

Sowieso vind ik gastvrouwen én de huismeester goud. Dankzij hen worden onze zakenrelaties prettig ontvangen. Ook zijn ze altijd bereid met ons mee te denken over bijvoorbeeld de organisatie van vergaderingen en events. 

Z: Wat voor reacties krijg je van zakenrelaties die jouw kantoor bij Zonneoord bezoeken?

“Ik bel maar even, want volgens mij rijd ik niet goed” is een telefoontje dat ik regelmatig van zakenrelaties krijg. Als iemand via de smalle boerenweg uitkomt bij een weg die richting bosrand gaat en volgens de borden doodloopt, gaat diegene twijfelen aan de navigatie tot ik vertel dat het de goede route is. Als je de dronevluchtvideo op de Zonneoord-homepage bekijkt die je over het landgoed leidt, snap je wat ik bedoel. 

Als ik die persoon vervolgens ontvang, is de eerste reactie altijd iets in de geest van: “Goh zo’n uitgebreid complex had ik op deze plek niet verwacht.”, “Schitterende locatie” of “Ik krijg een vakantiegevoel hier”. 

Iemand zei zelfs: “Ik zou gaan mediteren op zo'n kantoor dat middenin de natuur ligt!”. Nou is dat niks voor mij, maar tijdens een vergadering afgeleid worden door eekhoorns en bijna door vogels overstemd worden als je aan de telefoon zit, zou ik niet willen missen. De natuur is ongekend dichtbij als je een kantoor huurt op Landgoed Zonneoord. 

Kantoorruimte huren bij Zonneoord

Enthousiast geworden door Hugo’s verhaal? Ga ook een kantoorruimte huren op Landgoed Zonneoord.

Meer over kantoorruimte huren

Of huur een flexwerplek

 

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen