Nieuwe ontwikkelingen in ons team

Sinds 1 januari 2022 is de samenstelling van ons enthousiaste team veranderd. We hebben één nieuwe collega en een collega die een mooie volgende stap heeft gezet. Gastvrouw Christa en coördinator sales & banqueting Claudia stellen zich graag (opnieuw) aan u voor.

Christa

“Mijn naam is Christa Hartman. Ik ben 49 jaar, woon in Ede samen met mijn partner Bas en onze twee kinderen en ben sinds begin dit jaar werkzaam als gastvrouw bij Landgoed Zonneoord. In mijn vorige baan bij een hotel heb ik negen jaar met veel plezier op de afdeling receptie en reserveringen gewerkt. Ik ben graag in contact met klanten en gasten. Dat is ook wat ik nu bij Zonneoord zo leuk vind.

“Ik ben elke dag op het landgoed aanwezig en ben telkens weer verrukt door de prettige werkomgeving, de prachtige natuur en de gemoedelijke en gezonde werksfeer. Ik kijk ernaar uit ook u op deze fantastische plek te ontmoeten!”

Claudia

“Mijn naam is Claudia Veenendaal, ik ben 46 jaar oud en kom uit Lunteren. Al ruim drie jaar werk ik als gastvrouw op dit mooie landgoed. In die tijd heb ik de plek en de mensen goed leren kennen. Dat komt, samen met mijn ervaring in de hotel- en congresbranche, goed van pas in mijn nieuwe functie: coӧrdinator banqueting & sales.

“Reserveringen organiseren is voor mij veel meer dan zomaar een reservering aannemen. Wat ik doe, is echt de wensen van de gast vertalen. Door goed contact met de gast en met collega’s, zorg ik ervoor dat alles loopt zoals de gast wenst. Zodat zij met een lach binnenkomen, vertrekken én weer terugkomen!”

Collega's Claudia en Christa op het landgoed

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen