Vacature Office Assistant

Vacature Office Assistant (16 uur per week)

We hebben ruimte in ons team voor een medewerker die 16 uur per week de office manager komt ondersteunen op kantoor. Je vindt het leuk vindt bezig te zijn met administratie, cijfers, maar ook met communicatie. Een veelzijdige functie dus. Spreekt dit je aan en wil jij een baan waar je je kunt ontwikkelen? Ons kantoor ligt middenin de prachtige bossen van Ede.

Wie ben je?

Je houdt van je vak, je bent alert en signaleert snel. Je vindt het leuk bezig te zijn met facturatie en daar heb je ervaring in. Je bent in staat procedures te beschrijven, maar ook om hands on bezig te zijn met praktische zaken zoals het doen van bestellingen. Je hebt ruime ervaring in Outlook, Word, Office en Exact (online). Je hebt gevoel voor communicatie en hebt ervaring in het beheren van zakelijke sociale media accounts. Je bent stressbestendig en weet van aanpakken. Je bent goed in samenwerken, representatief en positief ingesteld.

 

Is dit de baan die je zoekt?

Herken jij jezelf hierin en word je enthousiast van deze vacature? Stuur dan je motivatie met CV op naar Mirjam Kramer (office manager) via mkramer@sunnyhome.nl

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen