Zonneoord op de kaart als campus

Trots is Zonneoord. Want de kennis- en innovatiecampus is naast bekende namen als Nijmegen en Wageningen Campus als wetenschaps- en onderzoekslocatie genoemd in de brochure Science & Innovation Parks and Campuses in East Netherlands. Onlangs zette ontwikkelingsmaatschappij Oost NL hiermee locaties, zoals Landgoed Zonneoord, internationaal op de kaart.

Campussen van wereldklasse 

Nederland staat internationaal bekend als goede locatie voor onderzoek en ontwikkeling. Universiteiten, onderzoeksinstituten en private bedrijven zijn gewoon om intensief samen te werken. Het Oosten van Nederland is rijk aan campussen van wereldklasse. 
De uitgebrachte brochure biedt internationaal werkende bedrijven een overzicht van en informatie over die onderzoeks- en ontwikkelingscampussen. Het is één van de tools waarmee Oost NL internationale bedrijven verbindt aan onderzoeks- en kennisinstellingen, overheden en het bedrijfsleven in het Oosten van Nederland. 

Overzichtskaart campussen uit brochure Science & Innovation Parks and Campuses in East Netherlands

Overzichtskaart uit de brochure Science & Innovation Parks and Campuses in East Netherlands

Werken aan natuurlijke en gezonde samenleving

Landgoed Zonneoord huisvest en faciliteert bedrijven en organisaties die werken aan een natuurlijke en gezondere samenleving: elke ‘verandersdenkende’ op het landgoed hecht waarde aan innovatie, samenwerking en vitaliteit. Alle huurders geven daar op hun eigen manier invulling aan in het dagelijks werk. Van maatschappelijke vraagstukken oppakken en clinical research doen, tot innovatieve (ICT-)systemen voor de gezondheidszorg ontwikkelen. Ieder vindt op het landgoed Zonneoord zijn plek. Deze kennis- en innovatiecampus is een veelzijdige werk- en ontmoetingsplek en dé locatie in Nederland waar gezondheid, kennis, innovatie en natuur samenkomen. 

Oost NL voor regionale economie

‘Ondernemers en de regionale economie in Oost-Nederland versterken door financiën, kennis, kunde en netwerk beschikbaar te stellen’ is wat Oost NL en negen andere ontwikkelingsmaatschappijen doen. Allen handelen in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en - in het geval van Oost NL - de provincies Overijssel en Gelderland. Download brochure op oostnl.com.

 

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen