Cleanroom in Midden-Nederland huren

Cleanroom huren in Midden-Nederland? Het ultraschone laboratorium op Landgoed Zonneoord in Ede staat tot je beschikking: een ISO 7-cleanroom van 55 m². 

Ik wil meer informatie en/of de cleanroom huren: Geef mij contactinformatie

Kennis- en innovatiecampus Landgoed Zonneoord

Kennis- en innovatiecampus Landgoed Zonneoord is een unieke werk-, vergader-, en evenementenlocatie in één. Zonneoord huisvest en faciliteert onder andere bedrijven die werken aan een natuurlijke en gezondere samenleving. AMT Medical is daar één van. Het gebruikt de cleanroom om een uniek product te ontwikkelen dat ertoe moet leiden dat minder openhartoperaties uitgevoerd hoeven te worden. 

Ultraschoon laboratorium oftewel cleanroom in midden-nederland huren

Wat is een cleanroom?

Een cleanroom is een zeer steriel laboratorium. Een cleanroom wordt gebruikt voor experimenten, onderzoeken en productie waarbij onder geen beding ‘besmetting’ door bijvoorbeeld stof, vezels, organismes of dampen mag plaatsvinden. De lucht is zo zuiver dat een cleanroom nog sterieler is dan operatiekamers. Bijvoorbeeld in de farmacie, biotechnologie en hightech industrie wordt dit ultraschone laboratorium gebruikt. Cleanrooms zijn er in allerlei afmetingen. Van enkele vierkante meters en de 55m2 zoals in Ede tot formaat voetbalveld. 

Cleanroom huren

Cleanroom huren
op Landgoed Zonneoord?