Vergader en borrel op bijzondere locatie

Work hard, play hard. Vergader en borrel jij op Landgoed Zonneoord, dan ga je na je zakelijke bijeenkomst weer ontspannen richting huis.

Meer info en boeken Borrelarrangement

Borrelen op bijzondere vergaderlocatie

Zonneoord wordt niet voor niks een bijzondere vergaderlocatie genoemd. Je zou bijna vergeten dat je voor een vergadering komt als je via het buitengebied van Ede ons bosrijke terrein oprijdt. Binnen een hapje en drankje doen tijdens je meeting mag. Voor borrelen na je vergadering kun je terecht in onze Ontmoetingsruimte. Maar als de natuur om ons heen kon praten, zou die je vast en zeker uitnodigen om na je bijeenkomst een gezellige borrel op ons terras te doen. En geen zorgen over het Nederlandse weer, want van ‘af en toe een buitje’ zul je geen last hebben dankzij onze stretchtent.   
 

Netwerkborrel

Van een netwerkborrel om een toast uit te brengen op een geslaagde samenwerking, tot het nabespreken van de onderwerpen die tijdens jullie vergadering voorbij kwamen. Er is altijd een reden voor een netwerkborrel. Dat noemen ze nou goed relatiebeheer: het nuttige met het aangename verenigen. 
 

Vrijmibo

Intern relatiebeheer is minstens zo belangrijk. Plan de laatste vergadering van de week bij ons op Zonneoord. Dan zorgen wij voor een hapje en drankje en kun jij proosten met je collega’s tijdens een vrijmibo. 
 

Catering voor jouw borrel

 
Een hapje en drankje voor jouw borrel is zo geregeld, want Landgoed Zonneoord is een vergaderlocatie met eigen catering. Jij en je gasten hoeven alleen maar vanuit de vergaderruimte naar de Ontmoetingsruimte of het terras te wandelen en te borrelen. 
 

Hapjes: van knabbels tot borrelplank en bitterballen

Van knabbels in de vorm van nootjes en groentechips tot een borrelplank met hapjes uit de Italiaanse keuken die bijna te mooi is om leeg te eten, een Spaanse tapas borrelplank waarvan je gaat watertanden of de altijd goed scorende portie bitterballen. Het zijn slechts voorbeelden van de hapjes die we bij jouw borrel kunnen serveren. 
Onze koks bereiden alles vers en op maat vanuit het restaurant en gebruiken smakelijke en gezonde producten. Jij hoeft alleen maar door te geven wat je lekker vindt, of er behoefte is aan een vegetarisch hapje en of er allergieën en diëten zijn om rekening mee te houden.
 

Drankjes en alcoholvrije borrel

Landgoed Zonneoord is bereikbaar met het openbaar vervoer, maar voor wie met de auto naar Landgoed Zonneoord komt, serveren we een alcoholvrije borrel. Dit naast een Hollands assortiment drankjes bestaande uit frisdrank, sap, bier en wijn.  
 

Borrelarrangementen bij Zonneoord

Een borrelarrangement boeken bij Landgoed Zonneoord betekent dat je gedurende de gereserveerde tijd onbeperkt kunt genieten van het Hollands drankenassortiment bestaande uit frisdrank, sap, bier en wijn. Bij die drankjes serveren we nootjes en groentechips als hapje. 
 
30 minuten à € 8,- per persoon
60 minuten à € 12,50 per persoon
 
Ander hapje en drankje op je wensenlijst? Vraag gerust. Wij stellen alles in het werk om wensen te laten uitkomen.
 

Dit kun je ook bij Zonneoord doen

Naast vergaderen en borrelen, kunnen we bij Zonneoord misschien nog meer voor jou betekenen? Dit is wat je ook op ons landgoed kunt doen:

Ook een borrelarrangement op

Ook een borrelarrangement op
Landgoed Zonneoord?