wie wij zijn...?

Wij zijn een team van professionals die het je graag naar de zin willen maken. Of je nu op Landgoed gast bent of er werkt. We stellen ons hier kort voor (een foto volgt).

Claudia en Nicolette zijn je gastvrouwen. Opgeteld hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in de gastvrijheidsbranche en dat ga je merken. Daarnaast staat Peter. Hij is onze huismeester. Zijn technische inzichten en vaardigheden zijn bijzonder. Naast hem zit Martina. Haar ontmoet je achter de corner van ons restaurant. Je kunt daar ook Fie ontmoeten. Beiden helpen je vriendelijk en effectief. Omdat we ook een office hebben, hebben we natuurlijk ook een office manager. Mirjam is haar naam en zij is de spin in het web (zoals dat nu eenmaal heet). In ons Landgoedrestaurant zorgt Arjan voor al dat gezonde lekkers. Hij heeft veel ervaring in allerlei keukens en dat zul je ervaren. Omdat we een écht team zijn, is er natuurlijk ook een teamleider nodig. Die rol en verantwoordelijkheid berusten bij Theo en ook hij is geworteld (maar niet vastgeroest) in de wereld van gastvrijheid. 

We zien er naar uit met je kennis te maken en met je in gesprek te gaan over de vraag hoe we je van dienst kunnen zijn. Dát we het kunnen, weten we zeker!