Vergadering en lunch of borrel: zo gaat dat bij Zonneoord

Wil jij je vergadering beginnen of eindigen met een momentje samen? Dat kan bij Zonneoord. In combinatie met jouw vergadering boek je heel gemakkelijk een lunch of borrel. Wij vertellen je er graag meer over.

In een vergadering wil je er zeker van zijn dat je alles uit je samenkomst haalt en goede voeding is daarbij, naast een fijne vergaderplek, heel belangrijk. Bij ons is het mogelijk om een borrel en/of lunch bij je vergadering te boeken. Een borrel is fijn om je vergadering mee af te sluiten of om halverwege een luchtig moment te creëren, waarna je weer vol energie verder kunt. Een lunch is sowieso nodig als je rond etenstijd samenkomt.

Wat eten tijdens vergadering?

Wat kun je dan het beste eten tijdens een vergadering? Laten we beginnen met te zeggen dat de combinatie van een vergadering en lunch of borrel heel goed werkt. Tijdens een vergadering is het namelijk van belang dat je voldoende energie hebt en eten draagt daar aan bij. Bij het reserveren van een ruimte bij Zonneoord krijg je koffie, thee en koekjes, maar daar kun je het niet de hele vergadering mee volhouden als je een lange dag hebt gepland. Een rustmoment inlassen is dan belangrijk om de energie binnen de groep hoog te houden

Lunchpakketten bestellen

Kom je bij ons vergaderen, dan is een van de opties om een lunchpakket te bestellen. Deze lunch kun je meenemen naar de vergaderzaal, maar (en dit raden we van harte aan!) het is ook mogelijk om de lunch in lunchtasjes te krijgen, zodat je er tijdens een wandeling rond ons landgoed van kunt genieten. Na een moment in de mooie natuur, is het vervolg van de vergadering ongetwijfeld nog veel vruchtbaarder. En ronden jullie de vergadering juist af met de lunch? Dan is het een fijn oplaadmoment waarna je vol energie verder kunt met andere bezigheden of na een gezamenlijke afsluiting weer naar huis gaat.

Inhoud lunchpakket

Onze chef-kok Arjan zorgt met zijn team tijdens de lunch voor heerlijk eten. Dit heeft vaak dezelfde opzet, waarbinnen er natuurlijk wat variatie mogelijk is voor de afwisseling. Ook als je wilt wandelen tijdens de lunch en voor een lunchtas kiest, ziet de inhoud er ongeveer zo uit:

  • een verse maaltijdsalade;
  • een luxe belegd broodje;
  • een verse soep;
  • handfruit;
  • een flesje Schulp sap.

De producten die wij in de keuken gebruiken komen uit de buurt en zijn gezond en vers. Vol energie kun je zo je vergadering afronden of op deze manier een mooi pauzemoment inlassen.

Borrelen op Zonneoord

Liever borrelen of misschien zelfs borrelen en lunchen? Ook dat kan. Wanneer je dit bijbestelt, gaat het team in de keuken aan de slag met allerlei lekkere hapjes.

Inhoud borrelarrangement

Het borrelarrangement heeft een vaste opbouw en bestaat uit:

  • een drankassortiment;
  • worstjes;
  • kaas;
  • groente;
  • dips.

En natuurlijk presenteren wij dit voor jullie op een mooie borrelplank.

Jullie wensen

Hoewel we in eerste instantie van deze opzet uitgaan, is er ook binnen de borrelplank van alles mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld ook een royale borrelplank bestellen. Hierop serveren wij luxe soorten kaas, worst en Serrano ham, cornichon en olijven, groentechips, noten en rauwkost met dipsauzen.

Andere wensen?

Voor een vergadering en lunch of borrel ben je bij Zonneoord aan het juiste adres. En willen jullie liever iets anders dan de inhoud van de beschreven pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met jullie wensen.

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen