Evenement catering op maat

Als je een evenement bij Zonneoord organiseert, is het mogelijk om evenement catering op maat bij te bestellen. Jij legt je wensen voor aan Claudia en zij overlegt met onze chef-kok. We vertellen je in dit artikel, samen met chef-kok Arjan, graag meer over deze service. “Je bent bij ons geen nummer,” vertelt Arjan. “Je bent echt te gast. (Bijna) alles is mogelijk, ook in het restaurant.”

De dag gezamenlijk afronden

Uit ervaring weten we dat het heel fijn is om na een dag van teambuilding of het opdoen van meer kennis, samen de dag af te sluiten met een etentje. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dat kan bij ons. Chef-kok Arjan vertelt: “de klant legt de eetwens bij ons neer en wij maken vervolgens een plan op maat. Er is veel mogelijk. Zo werk ik normaal gesproken in de keuken met Petra, Fie en Sven, maar kunnen we bij grote opdrachten extra freelance koks inschakelen.”

Vergaderen en dineren

Het is een mooie combinatie: overdag over een lastig onderwerp vergaderen, en dineren na afloop om alles te laten bezinken en de dag af te sluiten. Natuurlijk hoeft dineren niet alleen in combinatie met een vergadering. Het kan ook ter afsluiting van een evenement, één of meer workshops of helemaal iets anders. Alles is mogelijk. We denken graag met je mee.

Catering overdag

We zorgen overigens niet alleen ‘s avonds goed voor onze gasten, ook overdag willen wij dat jullie niets te kort komen. Chef-kok Arjan vertelt: “Tijdens je borrel heb je keuze uit een groot drankassortiment en een rijkgevulde borrelplank en de lunch is meestal een samenstelling van meerdere producten. Een maaltijdsalade, een belegd broodje, soep, fruit en een flesje vruchtensap uit eigen keuken. Een leuke bijkomstigheid is dat we deze lunch ook in lunchtasjes kunnen verzorgen. Zo geniet je niet alleen van het eten, maar kun je tijdens een wandeling ook de mooie natuur rond Zonneoord ervaren.”

Duurzame catering

Landgoed Zonneoord ligt niet voor niets midden in de mooie natuur, en het is ook niet zonder reden dat de huurders van onze kantoren bezig zijn met het gezonder maken van Nederland. Wij geven om de natuur, gezondheid en duurzaamheid en vinden daarom duurzame catering belangrijk. Wij zetten onze gasten gezonde en duurzame producten voor. “De basis van ons eten is goed en gezond,” vertelt Arjan. “We zetten de gasten alleen maar goede spullen voor. Zo kiezen we bijvoorbeeld alleen voor vis met een duurzaamheidskenmerk en winkelen we zoveel mogelijk lokaal. We gaan naar een lokale slager, een lokale groenteboer en ook de overige producten komen uit de omgeving.” Naast gezond, zijn de producten dus ook vers. Nóg beter voor jou als gast. “Ook de vraag naar vega wordt steeds groter en dat vind ik leuk. Ik kan dan heel creatief aan de slag gaan. Zo hebben we al eens een hachee van paddenstoelen gemaakt waarvan de gasten niet konden geloven dat er geen vlees in zat. Dan heb ik mijn werk goed gedaan.”

Zonneoord door de ogen van Arjan

“Het is een feestje om eten te bereiden voor de bezoekers van Zonneoord. Omdat we dit in een open keuken doen, heb ik vaak leuk contact met de mensen die een hapje komen eten. Het komt ook voor dat gasten op een evenement meer met elkaar bezig zijn en van die banden die dan ontstaan, kan ik ook alleen maar genieten. Bij Zonneoord zorgen we ervoor dat je je op je plek voelt. Niet alleen in de keuken, je merkt het ook aan de ontvangst, aan de verzorging van de zalen en aan alle mogelijkheden die er zijn. Ik werk hier met veel plezier.”

Catering voor evenementen bij Zonneoord

Aansluitende catering voor evenementen, het kan bij Zonneoord. Een walking dinerarrangement is mogelijk als jullie groep groter is dan 20 personen en vanaf 13 personen kan er door onze chef een diner voor jullie worden samengesteld.

Klinkt dit als iets voor jullie? Neem contact op met Claudia om jullie wensen te bespreken.

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen