Waar de vitaliteit van jouw medewerkers ertoe doet

Je hebt ‘iets’ met gezondheid. Je wilt innoveren en zo werken aan een natuurlijkere, gezondere samenleving. Misschien ben je actief in de zorg, ontwikkel je nieuwe technieken op het gebied van gezondheid, of heb je vitaliteit op de werkvloer gewoon hoog in het vaandel staan.

Leeft deze visie ook bij al je medewerkers? En op welke manier houd jij niet alleen de rest van de wereld, maar ook hen gezond en vitaal? Op onze kennis- en innovatiecampus kun je dit op allerlei manieren faciliteren. Lees onderstaande tips om te weten te komen hoe jij bij Zonneoord de gezondheid van je werknemers kunt waarborgen. En zo altijd mag werken met gezonde en vitale medewerkers.

De buitenlucht in

Innovatie ontstaat in een inspirerende omgeving; vitaliteit evengoed. En nergens zo inspirerend als de natuur. Want als je even een frisse neus kunt halen, de benen kunt strekken en je ogen uit kunt kijken, dan kun je toch haast niet anders dan weer vol goede moed aan de slag gaan? De natuur vermindert stress, negatieve emoties en de kans op ziektes. Wat ons betreft geen luxe, maar onmisbaar element op iedere werkplek.

De natuur is dan ook in overvloed aanwezig op Landgoed Zonneoord – van open graslanden tot weelderige bebossing. Al vanaf het moment dat je de deur van Groot Zonneoord uit stapt, word je door haar omringd. En zelfs binnen vind je overal natuurlijke elementen terug. De perfecte plek voor een gezonde werkdag of vergadering.

Ontdek de natuur

In topconditie

Fysieke fitheid is niet het enige, maar wel een belangrijk onderdeel van vitaliteit van medewerkers. Daarom is het goed om je medewerkers te voorzien van de mogelijkheid om te bewegen. Of dat nu een fijne boswandeling is of een intensieve workout. En hier kan dat allebei. Bewandel de paden tot je bij de trimbaan komt of duik in het KICfit-fitnesscentrum voor een flinke trainingsessie. Je hart gaat sneller kloppen, je brein gaat sneller werken en je zit meteen een stuk lekkerder in je vel. Mensen die kunnen sporten op het werk, zijn over het algemeen genomen vitaler, gelukkiger en productiever. Goed voor de vitaliteit van je werknemers én je bedrijf, dus.

Je hoeft niet in je eentje uit te zoeken wat voor jou het juiste programma is. Geert van Dijk helpt je daar graag bij. In een intakegesprek vraagt hij naar jou en jouw wensen, tijdens een inspanningstest bekijkt hij hoe jouw lichaam energie verbrandt, waarna hij een sportprogramma opstelt dat past bij jouw doelen. Want elk lichaam is anders: maatwerk is dus heel belangrijk.

Gezondheid komt van binnen

Weet wat je eet, luidt het gezegde niet voor niets. Want niet alleen schoonheid, maar ook gezondheid zit voor een groot deel aan de binnenkant. Jij kunt een steentje bijdragen aan gezonde werknemers, door hen te verblijden met gezond eten en drinken. Ons lichaam én onze geest hebben allebei de juiste vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen nodig om gezond, gelukkig en productief te zijn.

Ook op ons landgoed denken we hieraan. In het restaurant bereiden we dagelijks heerlijke verse en gezonde gerechten voor onze gasten en bewoners. Van soepen en salades tot broodjes en smoothies, waar het kan met lokale ingrediënten. Voor een gezonde maaltijd die ook nog eens bijzonder smaakvol is.

Over het restaurant

Samen gezonder werken

Zonneoord is niet zomaar een kantoorruimte of evenementenlocatie. Integendeel! We noemen onszelf ook wel een werk- en ontmoetingsplek. In de wandelgangen loop je met regelmaat andere bewoners en gasten tegen het lijf – allemaal gelijkgestemde ‘verandersdenkenden’ zoals jij. Knoop dus gerust eens het gesprek aan, want wie weet hoe jullie samen nóg gezonder kunnen werken en innoveren!

Ook ons team heeft hart voor gezondheid, innovatie, natuur en samenwerking. We maken het je met alle liefde naar je zin en helpen jou graag in jouw missie vitaal en gezond personeel te behouden. Want Zonneoord is een plek waar de vitaliteit van jouw medewerkers ertoe doet. Kom je binnenkort eens gezond werken bij ons?

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen