Cleanroom huren op Landgoed Zonneoord

Cleanroom huren in Midden-Nederland? Dat kan bij Landgoed Zonneoord in Ede. In 2022 werd de ISO 7-cleanroom van 55 m² opgeleverd. Per 2023 kunnen externe bedrijven de cleanroom huren. 

Wat is een cleanroom?

In Jip-en-Janneke-taal is het antwoord op de vraag wat een cleanroom is: een superschone werkomgeving. Wikipedia omschrijft een cleanroom als zeer zuivere werkomgeving die is ontworpen om contaminatie aan het productproces of aan het onderzoek dat in die omgeving gebeurt te beperken, of indien mogelijk uit te sluiten. Interflow, die de cleanroom op Landgoed Zonneoord ontwierp en bouwde, noemt cleanrooms ‘hoogwaardige schone ruimtes voor de farmacie en (hightech)industrie’.

Cleanroom huren op Landgoed Zonneoord in Ede Midden-NederlandCleanroom in Ede 

De nieuwe cleanroom in Ede is gevestigd in een van de panden van Landgoed Zonneoord. De cleanroom stelt het op Zonneoord gevestigde, klinische bedrijf AMT Medical in staat om op eigen terrein een uniek product verder te ontwikkelen voor gebruik in de hartchirurgie. 

Dat andere bedrijven de cleanroom met ingang van 2023 kunnen huren, past bij de filosofie van Landgoed Zonneoord. De unieke werk-, vergader-, en evenementenlocatie is een kennis- en innovatiecampus die bedrijven en organisaties huisvest en ondersteunt die werken aan een natuurlijke en gezondere samenleving.

Cleanroom huren?

Wil je de cleanroom huren? Bel of mail Landgoed Zonneoord. Toon mij contactinformatie

Over AMT Medical en Interflow

AMT-medical droomt van een wereld waarin openhartoperaties overbodig zijn. Daarom ontwikkelt het bedrijf een minimaal invasief coronair bypass-systeem. Heel simpel gesteld maakt het mogelijk dat hartchirurgie ‘in het lichaam’ plaatsvindt. Voordelen zijn een kortere hersteltijd en minder complicaties. Klik voor meer achtergrondinformatie over het project

Interflow  adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamers, cleanrooms en laminar air flow units. Sander van Thoor, projectleider AMT Medical is erg te spreken over de samenwerking met de bouwer van de cleanroom: “Interflow was de enige partij die aangaf dat dit op deze korte termijn mogelijk was. Het is zelfs een van de weinige projecten die ik ooit heb meegemaakt dat op tijd is opgeleverd.”

 

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen