Flexplekken

Soms komt het beter uit niet thuis te werken of een lange rit te maken naar je vaste werlplek. Maar het kan ook zijn dat je de rust zoekt om geconcentreerd te werken. Mét de mogelijkheden die Landgoed Zonneoord je biedt.

Dan hebben we een interessante oplossing voor je. Bijvoorbeeld: je boekt een flexplek en start vroeg in de ochtend. Nee... je gaat niet direct naar je plek, maar je start met een wandeling over het Landgoed. Je kunt niet mislopen, want de wandelpaden staan aangegeven. Voor je begint te werken, neem je een bak koffie. Je lunch gebruik je in ons Landgoedrestaurant. Je geniet van een frisse salade, een gezond Jorisbroodje en vruchtendrank. Aan het einde van de middag, voor je vertrekt, duik je nog even de KICfit-ruimte in. Om 'het luie zweet er nog even uit te werken',  zullen we maar zeggen. Overigens... de vorige keer dat je er was, ging je aan het einde van de dag nog even naar de trimbaan in het bos. Om dezelfde reden.

En terwijl je naar huis rijdt, bedenk je dat je die projectgroep waar je lid van bent, zult uitnodigen voor een dag in een van de flex-projectkamers. Je hebt immers argumenten genoeg om flex te werken op Landgoed Zonneoord.

Wil je meer weten?

Bel
Neem contact op