Leuke bedrijfsuitjes organiseren

Het is best lastig om origineel te blijven als je al meerdere groepsactiviteiten hebt georganiseerd, maar wij weten het zeker: voor leuke bedrijfsuitjes moet je bij Zonneoord zijn. We vertellen je graag over de mogelijkheden als je hier langskomt om de band tussen de collega’s te versterken.

Jouw teamuitje bij Zonneoord

Bij Zonneoord zit je in de natuur, dus dat maakt jouw teamuitje meteen al uniek. Ook is er van alles mogelijk. Ons team denkt graag met je mee zodat je alles uit jullie dag haalt. We vertellen je wat over de verschillende mogelijkheden, zodat je hier vast een beeld van hebt.

Onze zalen voor een bedrijfsuitje

Om te beginnen hebben we meerdere ruimtes waar jullie bedrijfsuitje plaats kan vinden als je graag binnen zit. We hebben ruime zalen zoals de Christiaan Eijkmanzaal waar met de juiste stoelindeling ruimte is voor 80 personen. In onze kleinste ruimte is plaats voor 8 personen en ook daar tussenin hebben we verschillende zalen beschikbaar.

Heb jij een team van maximaal 8 personen en wil je een ‘zaaltje’ dat anders is dan anders? Kijk dan eens naar onze out-of-the-box-box waar je wel binnen zit, maar ook een beetje buiten bent.

Onze buitenruimtes

Binnen is het mooi, maar buiten is het nog mooier. Bij goed weer raden wij dan ook zeker aan om met z’n allen naar buiten te trekken. We kunnen zorgen dat er stretchtenten voor jullie klaarstaan als jullie op één plek willen blijven, maar Landgoed Zonneoord is ook omringd door natuur. Dat is op zich al prachtig, maar het zou ook maar zo kunnen dat jullie tijdens jullie uitje verschillende dieren spotten zoals de das of een moeflon.

Actieve bedrijfsuitjes

Ook voor actieve bedrijfsuitjes kun je terecht bij Zonneoord. Te beginnen bij het ontdekken van de natuur rond het landgoed tijdens een mooie wandeling. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een puzzeltocht te doen of om samen in de buitenlucht een aantal spellen te spelen.

Ook nóg actievere bedrijfsuitjes zijn bij ons mogelijk. Hardlopen en mountainbiken kan onder begeleiding en jullie kunnen ook onze trimbaan een bezoekje brengen. Boog- en kleiduifschieten behoren tot de opties, maar ook andere wensen horen wij graag. Ons team denkt met jullie mee om de activiteit zo goed mogelijk bij jullie en jullie wensen te laten aansluiten en regelt vervolgens alles wat daarvoor nodig is.

Eten tijdens je personeelsuitje

De activiteit is belangrijk, maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat jullie door de dag heen lekker kunnen eten. Daar weten we op Zonneoord wel raad mee. Onze keuken bereidt graag wat jij die dag denkt nodig te hebben. Sowieso kunnen we jullie van een lekkere lunch voorzien. Die kunnen we, naast in het bedrijfsrestaurant of de zalen, overigens ook in een lunchtas aanbieden zodat jullie de natuur in kunnen tijdens het eten. Koffie en thee met een koekje is ook mogelijk, en willen jullie tot het eind van de dag blijven, dan kan de keuken een diner voor jullie bereiden. Hierbij is het mogelijk om een walking dinerarrangement te organiseren als jullie groep groter is dan 20 personen. Bij een groep vanaf 13 personen kan in overleg met Claudia een diner samengesteld worden door de chef.

Zonneoord: voor jouw bedrijfsuitje op de Veluwe

Wat jullie wensen ook zijn, jullie kunnen de dag bij Zonneoord helemaal naar eigen voorkeur indelen, en als jullie inspiratie nodig hebben, denken wij hierin graag mee. Hebben jullie bijzondere wensen? Laat ze aan ons weten. We vinden het leuk om te helpen en gaan geen uitdaging uit de weg. Neem vrijblijvend contact op met Claudia om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een evenement organiseren op Zonneoord

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen