Meerdaagse evenementen

Soms heb je niet genoeg aan één dag samenkomen. Wist je dat we je bij Zonneoord ook kunnen helpen bij je meerdaagse evenementen? Overdag ben je welkom op ons landgoed en voor de nacht zijn er fijne hotels in de buurt. We vertellen je er graag meer over.

Vergaderen en overnachten

Misschien hebben jullie grote vraagstukken op te lossen en hebben jullie hier meerdere dagen voor nodig. Dan is een combinatie van vergaderen en overnachten ideaal. Op Zonneoord zeggen we graag dat alles mogelijk is en ook hier is dat het geval. Voor jullie vergadering of evenement hebben we prachtige ruimtes beschikbaar.

De mogelijkheden: groot- of kleinschalig vergaderen en overnachten

Wij hebben verschillende zalen waarbij er voor ieder wat wils is. Wil je kleinschalig vergaderen en overnachten of liever groot? Het is aan jou. In de grootste zaal is met de juiste opstelling ruimte voor 80 mensen en in de kleinste zaal, de originele Out of the box Box, passen 8 mensen. Onze zalen zijn in allerlei opstellingen te zetten. Wil jij graag een tafel in het midden met stoelen rondom? Dan zorgen wij dat de ruimte op deze manier klaarstaat als jullie aankomen. Liever een opstelling met alleen maar stoelen waar iedereen naar voren kijkt, losse tafels en stoelen of helemaal iets anders? Ook dat kunnen we regelen. Geef jouw wensen aan ons door, dan zorgen wij dat het in orde komt.

Ontzorgd worden

Tijdens jullie verblijf op Zonneoord hoef je je nergens druk om te maken. In de zalen ligt alles wat je nodig hebt voor jouw evenement of vergadering. Er is een goedwerkende wifiverbinding en je vindt in elke zaal een seminarbox met kantoorartikelen. Ook is er in iedere ruimte een flip-over met flip-over papier, een whiteboard, whiteboard stiften en whiteboard wisser aanwezig.

De innerlijke mens

Een meerdaags evenement vraagt veel focus van het team. In onze natuur komen jullie gedurende de pauzes fijn tot rust, zodat jullie daarna vol nieuwe energie door kunnen. En natuurlijk is eten ook belangrijk. Er zijn wat dat betreft meerdere mogelijkheden die je kunt bijbestellen.

Eten en drinken door de dag heen

Wij zorgen ervoor dat er in de door jullie gereserveerde ruimte(s) thee, koffie, water en koek klaar staat. Zo kunnen jullie samen meteen een fijne start maken. De lunch is meestal een samenstelling van meerdere producten, maar heb je speciale wensen? Dan maakt chef-kok Arjan graag iets op maat. Normaal gesproken bestaat de lunch uit: een maaltijdsalade, een belegd broodje, soep, fruit en een flesje vruchtensap uit eigen keuken. Een lunch waar je veel energie van krijgt, dus! We kunnen deze lunch ook verzorgen in tasjes. Zo kun je tijdens een wandeling in de natuur zowel je brein als je lichaam van nieuwe energie voorzien.
Ook is het mogelijk een borrel bij te boeken. Hierbij heb je keuze uit een groot drankassortiment en een rijkgevulde borrelplank.

Diner na evenement

Als je blijft slapen na je vergadering of evenement is het fijn als je na de dag samen van een diner kunt genieten. Ook dat is mogelijk op Zonneoord. Is jullie groep groter dan 20 personen? Dan kunnen wij een walking dinerarrangement voor jullie klaarmaken en vanaf 13 personen stelt onze chef, als jullie dat bijbestellen, naar wens een diner voor jullie samen.

Meerdaags

Je evenement of vergadering wordt natuurlijk pas echt meerdaags als er ook een slaapplaats is geregeld. Slapen kan niet op ons landgoed, maar hotel De Werelt in Lunteren ligt op tien minuten rijden of fietsen van Zonneoord. Ook Lunterse Boer, Reehorst en Hugo de Vries zijn hier heel dicht in de buurt. Claudia helpt je heel graag verder om dit goed in orde te maken voor jullie.

Bespreek hier je wensen met ons. Wij helpen je graag.

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen