Korting op vergaderen in Midden-Nederland

Zoek jij een centrale vergaderlocatie voor jouw meeting? Je kunt nu met 20% korting vergaderen op ons landgoed in Midden-Nederland. Dit voordeel op vergaderarrangementen inclusief lunch geldt alleen in juli en augustus 2023. Mis het niet; boek nu!

Bijzondere vergaderlocatie in Ede

In het Gelderse landschap, omringd door de Veluwse bossen, vind je Landgoed Zonneoord, een bijzondere vergaderlocatie in Ede. Naast vergaderen, een prachtplek om je evenement te organiseren en fijne plek om te (flex)werken. Overweeg jij je meeting met activiteit te combineren? Je bent voor alles bij ons aan het juiste adres. 

Prijs vergaderarrangement met lunch en meer

In juli en augustus 2023 profiteer je van een 20% lagere prijs per persoon voor vergaderarrangement met lunch en meer:

  • 4 uur vergaderen: van € 23,00 voor € 18,40
  • 8 uur vergaderen: van € 28,00 voor € 22,40.

Je krijgt hiervoor:

  • Koffie, thee, water
  • Assortiment roomboterbanket
  • Lunchtas gevuld met een belegd broodje, soep, maaltijdsalade, fruit en flesje ambachtelijk natuurlijk vruchtensap van Schulp.

Zaal huren met voorzieningen voor vergaderen op vergaderlocatie Zonneoord

Vergaderruimte: zaal huren

Op Zonneoord vind je grote en kleine vergaderruimtes in de historische panden en nieuwe paviljoens. Een zaal huren voor je vergadering kan vanaf € 110,00. Dit is inclusief monitor met HDMI-aansluiting, wifi, whiteboard en/of flipover en schrijfmateriaal. Daarnaast kun je kiezen voor een vergaderplek in de natuur van ons landgoed, zoals de out-of-the-box-box en stretchtent. Hier vind je meer over onze unieke vergaderlocatie in Ede.

Vragen en boeken 

Wil je meer weten over vergaderarrangementen en/of een vergaderruimte boeken? Onze gastvrouwen beantwoorden je vragen, denken met je mee en kunnen de vergadering direct voor je boeken. Neem gerust contact op. 

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen