Wereld Gezondheidsdag: Onze huurders in het zonnetje

Wereld Gezondheidsdag is de dag waarbij we stilstaan bij volksgezondheid in het algemeen, maar ook bij die van de werknemers. Die twee dingen sluiten dus goed aan bij Zonneoord. We delen de organisaties die op dit moment werkzaam zijn bij Zonneoord en vertellen je graag wat meer over ze. Wat dragen zij bij aan de wereld, en de gezondheid van morgen?

Bettr Health Group

Bettr Health Group probeert met slimme technologieën een bijdrage te leveren aan de toenemende uitdagingen in de gezondheidszorg. De organisatie focust zich met drie verschillende afdelingen op preventie en leefstijl voor de chronische zorg, maatwerk-oplossingen en financiële processen binnen de zorg.

Zo ervaart Arjan van Bettr Health Group het werken op Zonneoord

Carepoint Nederland

Als schakel tussen het zorgproces en ICT wil CarePoint Nederland ervoor zorgen dat de zorgprocessen soepeler verlopen door middel van het beter combineren van zorg en ICT. Daar waar medici op dit moment nog niet zover zijn, springen ze in het gat om de kwaliteit van de zorg beter te maken.

Arne BV

Arne BV heeft een prachtig doel. Door middel van innovatie, kan de zorg voor in het bijzonder net geboren kinderen verbeterd worden. De benodigde zorg wordt beter, sneller en completer uitgevoerd. Met name in de Neonatologie en acute situaties.

Newtee

Een 100% anonieme en 100% veilige chat voor de zorg, dat is Newtee. Samen met zo’n 1.700 chatagenten en de grootste organisaties van Nederland zorgt Newtee ervoor dat dagelijkse zorg mogelijk is. Newtee draagt als kennispartner bij aan de digitale vooruitgang van zorgorganisaties.

Zo ervaren Marijn en Harm van Newtee het werken op Zonneoord

Investra

Coaches van mkb-ondernemers, zo zou je Investra kunnen noemen. Investra wil van betekenis zijn voor ondernemende mensen en het beslissende zetje geven. Terwijl ze dat doen, maken ze dankbaar gebruik van de natuurlijke omgeving rond landgoed Zonneoord, waar regelmatig heisessies worden georganiseerd.

VitaValley

Een onafhankelijke netwerkorganisatie die werkt aan een gezond en vitaal Nederland, dat is VitaValley. Sinds 2004 organiseert het innovaties die een grote impact hebben op het werk van zorgprofessionals en op de gezondheid van Nederlanders. Is er zorg nodig? Dan moet dat zoveel mogelijk op de juiste plek gebeuren.

De Nationale Trombose Dienst

Nederlands grootste aanbieder van online trombosezorg op maat, zo mag De Nationale Trombose Dienst zich noemen. Deze zorg is bedoeld voor trombosepatiënten die behandeld worden met VKA’s (vitamine K-remmers of -antagonisten).

Zo ervaart Hugo van NTD het werken op Zonneoord

MindAffect

Diagnose systemen van de toekomst ontwikkelen op basis van hersensignalen. Het klinkt misschien wat futuristisch, maar het is wat MindAffect doet. Door deze manier van werken kunnen ook mensen die moeilijk te testen zijn gediagnosticeerd worden. Momenteel focust het bedrijf zich op de ontwikkeling van het aurora gehoortest systeem en een kinderscreening systeem voor gehoor en visie.

Fringe

Fringe kijkt wat er nodig is in bedrijven in verschillende sectoren. Ze zijn specialist in de sectoren zorg en welzijn, een duurzame leefomgeving en kunst en cultuur. Afhankelijk van wat er nodig is, zijn ze er om hulp te bieden bij het vinden van de juiste strategie, het bijpassende leiderschap en de bedrijfsvoering.

Zo ervaren Koen, Joris en Gerbrand van Fringe het werken op Zonneoord

Philips

Door middel van zinvolle innovatie streeft Philips naar verbetering van de gezondheid en het welzijn van mensen. Volgens het bedrijf is er altijd een manier om het leven beter te maken. Het doel? In 2030 2,5 miljard levens per jaar verbeteren, waaronder 400 miljoen in achtergestelde gemeenschappen. 

PPD

Innovatie versnellen en de ontwikkeling van geneesmiddelen verhogen, dat is het doel van PPD. PPD bedient farmaceutische, biotech-, medische- en overheidsorganisaties met op maat gemaakte oplossingen. Ze dragen bij aan een hogere kwaliteit om klanten te helpen levensveranderende therapieën te leveren.

Noaber

Driving change, improving health, dat is de missie van Noaber. Ze werken aan deze missie door middel van het ontwikkelen van programma’s die veranderingen in het gezondheidssysteem stimuleren en de algemene gezondheid te verbeteren. Daarnaast investeert het bedrijf in jonge bedrijven waar het in gelooft.

Zo ervaart Wim van Noaber het werken op Zonneoord

Samen Leren Leven

Samen Leren Leven (of alleen Samen) wil het verschil maken in het leven van kwetsbare kinderen en gezinnen door het leven van het kind of de jongere zo goed mogelijk te herstellen zonder dat daar professionele hulp bij nodig is. Dit doen ze zoveel mogelijk ambulant en zo kort als mogelijk. Altijd samen met het gezin, de verwijzer en (keten)partners.

MEERbaan

MEERbaan helpt mensen die, om welke reden dan ook, niet meer op hun plek zitten bij hun huidige werkgever. De medewerker wordt actief en methodisch naar passend werk begeleid. Dit kan zowel door middel van ‘outplacement’ als een ‘Tweede Spoor Integratie’ en in samenwerking met het UWV.

AMT Medical

De droom van AMT Medical is om open hart operaties de wereld uit te krijgen en daar zijn ze al ver in. Dankzij hun techniek kunnen artsen straks een bypassoperatie uitvoeren via kleine gaatjes in de borstkas. Dat geeft minder complicaties én zorgt voor een kortere hersteltijd voor de patiënt.

Zo ervaart Rutger van AMT-medical het werken op Zonneoord

Xebic

Xebic ontwikkelt eigentijdse oplossingen voor het onderwijs waardoor er wordt bijgedragen aan het werk- en leerplezier. Zo wordt de kwaliteit van het onderwijs vergroot en blijft het onderwijs betaalbaar. Geen makkelijke uitdagingen voor onderwijsinstanties, maar Xebic helpt daarbij met een goede aansluiting op het werkveld.

Werken bij Zonneoord

Wij zijn trots op de namen die in ons pand werkzaam zijn. Wist je dat je, naast het huren van een kantoor, ook een ruimte of vergaderzaal kunt huren op Landgoed Zonneoord? We verwelkomen je graag!

Meer weten over het huren op Zonneoord

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen