Tip: evenementenlocatie maakt kennisdeling leuker

Kennissessie, cursus, training, workshop, seminar, congres, masterclass of summit. In welke vorm je jouw evenement voor kennisdeling ook giet: een evenementenlocatie maakt het leuker. 

Waarom evenementenlocatie huren voor kennisevent?

Wil je de aandacht van deelnemers aan jouw event vasthouden, dan zijn afwisseling, interactie en beleving essentieel. En waar komt dat allemaal samen? Juist. Dat is waarom een evenementenlocatie ideaal is. De toegevoegde waarde is dat je er letterlijk alle kanten op kunt. Je vindt op veel evenementenlocaties verschillende zalen, een buitenterrein, eetgelegenheid en vaak voorzieningen zoals spel- en sportmogelijkheden. Met die onderdelen in handen heb jij dat wat jij nodig hebt om deelnemers alert te houden, te activeren en ze onvergetelijke kennis mee te geven.

Kennisdeling binnen en buiten op evenementenlocatie Zonneoord - bron VitaValleyAfwisseling houdt aandacht vast 

Afwisseling houdt de aandacht van deelnemers aan je kennissessie, cursus, congres of masterclass vast. Want zeg nou zelf: de hele dag in een vergaderzaal op je stoel zitten, luisteren naar sprekers, teksten van een monitor lezen en opdrachten een leerboek doen… Je voelt de concentratie nu al verslappen hè? 

Nu kun je voor de afwisseling mensen in groepjes aan een opdracht laten werken in die vergaderzaal. Maar… op een evenementlocatie kun je participanten voor diezelfde opdracht naar buiten sturen. Je zult merken dat die afwisseling zorg dat zij met meer energie terugkomen dan ze vertrokken; klaar voor meer kennisdeling. 

Kennisdeling in buitenactiviteit op evenementenlocatie ZonneoordInteractie maakt interessanter

Van een vergaderzaal naar een workshopruimte lopen. Een buitenactiviteit in spelvorm om kennis te delen. Je zult zien: tussen mensen in beweging ontstaan gesprekken. En die interactie maakt kennisdeling interessanter, want deelnemers horen en zien hoe een ander zaken aanpakt. 

Beleving beklijft

Het mag duidelijk zijn: op een evenementenlocatie wordt kennisdeling een beleving en beklijft.

Afwisselende activiteiten tijdens kennis event op evenementenlocatie Zonneoord

Kennisevenement organiseren op Landgoed Zonneoord

Ideeën nodig voor jouw kennisevenement? Neem gerust contact op. Claudia en haar collega’s informeren je graag en helpen jou een succes te maken van jouw kennissessie, cursus, training, workshop, seminar, congres, masterclass of summit.

Landgoed Zonneoord is unieke werkplek en bijzondere evenementenlocatie in Ede. Op de Veluwe. De verschillende gebouwen huisvesten kantoren en vergaderruimtes. De panden worden omringd door bos en grasland. Op het terrein vind je een levensgroot schaakspel, trimbaan, wandel- en fietspaden waar je onder begeleiding gebruik van kunt maken en een out-of-the-box-box. Oftewel: Landgoed Zonneoord is een evenementenlocatie met volop mogelijkheden voor kennisdeling binnen en buiten.

Schaakspel op terrein van werk- vergader- en evenementenlocatie Zonneoord

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen