Winter: seizoen van buiten ontdekken & binnen samenzijn

De winter is de tijd van buiten ontdekken én binnen samenzijn. Het seizoen brengt verstilling brengt in de natuur rondom Landgoed Zonneoord. Lijkt het, want er is wel degelijk van alles gaande. Net als binnen de muren van Zonneoord. 

Bovengronds wordt de natuur steeds stiller in de winter. Bomen hebben hun blad laten vallen en veel dieren laten zich minder zien. Er heerst totale rust. Nee, toch niet. De ontwikkeling van de natuur gaat altijd door. In de koude grond ontkiemen de eerste zaden al in de winter. En rode eekhoorns gaan juist nu op vrijersvoeten. Dus of je nu binnen of buiten bent, zichtbaar en onzichtbaar; op ons Landgoed is het altijd levendig.

Landgoed omringd door natuur in wintersfeer

Landgoed Zonneoord is omringd door afwisselende natuur bestaand uit bossen en grasland. Ook als daar de winter is neergestreken, is het een sfeervolle plek. 

Ontspan tussen het vergaderen of brainstormen door met een prachtige winterwandeling. Struin over kronkelende paden in het bosgebied rondom de gebouwen van ons landgoed. Als je goed oplet, signaleer je tussen indrukwekkende silhouetten van bomen zonder blad misschien een verliefde rode eekhoorn. Of kies voor de graslanden van het SOMA-terrein vlak bij Zonneoord en geniet van de rust en de weidse uitzichten. Met een beetje geluk loop je de Moeflon-schapen tegen het lijf of spot je reeën die zich uit hun schuilplaats wagen. 

Voor wie de winter op Landgoed Zonneoord aan den lijve wil ondervinden: organiseer een najaarsteambuilding met sportieve activiteiten en krijg het vanzelf warm als je met collega’s aan de slag gaat op onze trimbaan of een mountainbikeroute fietst. 

Warm welkom voor gasten

Ook in de winter verwelkomen wij op Landgoed Zonneoord veel gasten. Zo zijn er doorlopend groepen die deelnemen aan workshops, mogen we het hele seizoen door teams of directies bijstaan die een heidag in de out-of-the-box-box hebben om te brainstormen en verwelkomen we in de laatste maand van het jaar nog al eens voltallige bedrijven die hun medewerkers en/of relaties vergasten op een netwerkbijeenkomst met winterbarbecue.

Waarom Landgoed Zonneoord?
wat wij voor u kunnen betekenen